Извор: Мондо/Хроника архива вести 23.02.2017

Аутобус са војницима слетео с пута, 14 повређених!

Мондо 23.02.2017
У јутрошњој несрећи код Владичиног Хана, када је аутобус с војницима из засада непознатих разлога слетео с пута, повређено је 14 особа, од којих једна теже, а нико није животно угрожен, објавило је Министарство одбране… »

Оцу месец дана притвора за напад на близанце!

Мондо 23.02.2017
Дејану К. из Штрпца, осумњиченом да је пре три дана избо своје двоје деце, после чега је једно од њих преминуло, суд је одредио месец дана притвора. Фото: Тхинкстоцк Мера притвора Основног суда у Урошевцу одређена је на… »

Ухапшени због пљачке банака

Мондо 23.02.2017
За мање од 24 сата полиција је ухапсила два мушкарца због сумње да су опљачкала две банке у Београду. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Илустрација Београдска полиција ухапсила је С.В. (27) и В.Е. (19) због сумње да су… »

Мртав мушкарац нађен у селу код Ниша

Мондо 23.02.2017
У селу Доњи Матејевац крај Ниша јутрос око осам часова пронађен је леш мушкарца, потврдили су у Полицијској управи у Нишу. Фото: МУП Србије Илустрација "Место на којем је пронађено тело обезбеђује полиција, а Више јавно… »

Дечак нађен у центру за избеглице у Крњачи

Мондо 23.02.2017
Седмогодишњи дечак нестао је на Видиковцу, у Улици Видиковачки венац, код луна-парка прекопута "Мекдоналдса". Дечак се касније појавио на другом крају град, у прихватном центру за избеглице у Крњачи. Фото: МОНДО, Тамара… »