Извор: Н1 Инфо архива вести 23.02.2017

БиХ предала захтев за ревизију пресуде

Н1 Инфо 23.02.2017
Делегација Босне и Херцеговине предвођена Дејвидом Шефером, Фон ван ден Бзеном и Сакибом Софтићем предала је захтев за ревизију пресуде БиХ против Србије. Делегација БиХ је приватним аутомобилом стигла у Међународни суд правде… »

Шарчевић: Нови закон о образовању за месец дана

Н1 Инфо 23.02.2017
Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић најавио је да ће за месец дана бити објављен пакет закона који треба да реформишу образовање. Шарчевић је на округлом столу "Образовање и тржиште рада"… »

Заев: Македонија ће добити владу, договор са ДУИ

Н1 Инфо 23.02.2017
Лидер Социјадемократског савеза Македоније, Зоран Заев изјавио је да верује да ће Македонија за 10 до 15 дана имати нову владу коју ће предводити његова странка. Како је саопштила СДСМ, Заев је рекао да је руководство навеће… »

Чанак: Учинићемо све да Вучић не постане председник

Н1 Инфо 23.02.2017
Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је да ће његова странка учинити све што је у њеној могућности да председник Српске напредне странке Александар Вучић не постане председник Србије и апеловао… »

Вулин о извештају Амнестија: Злонамерно и неистинито

Н1 Инфо 23.02.2017
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је да је извештај Организације за заштиту људских права Амести интернешнал злонамеран и неистинит. "Извештај је направљен са циљем да се… »

Шампион без тренера: Ранијери више није "лукава лија"

Н1 Инфо 23.02.2017
Клаудио Ранијери од четвртка увече више није тренер Лестера. Док и готово годину дана касније љубитељи фудбала не могу да верују да је Лестер постао шампион Премијер лиге и да Ранијери након тога није одлучио да уз ловорике… »

Шабић: Подаци о грађанима "цуре" из државних органа

Н1 Инфо 23.02.2017
Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић изјавио је да подаци о личности најчешће "цуре" управо из институција где би требало да буду најсигурнији, а то су државни органи… »

Михајловић: Николић премијер? О томе ћемо после избора

Н1 Инфо 23.02.2017
Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да ће се после председничких избора разговарати о томе да ли Томислав Николић може да буде премијер. "Коме ће нови… »

Дечацима мигрантима у Београду нуде новац за секс

Н1 Инфо 23.02.2017
Педагошкиња Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила Јована Винчић изјавила је у Суботици да поједини мушкарци у Београду нуде новац малолетним дечацима мигрантима за сексуалне услуге. Јелена Винчић је агенцији Бета… »

Данијелсон: Нема сумње, будућност Србије је у ЕУ

Н1 Инфо 23.02.2017
Будућност Србије је у Европској унији и нема сумње у то да је ЕУ чврсто посвећена европском путу Србије, изјавио је генерални директор за проширење из Европске комисије Кристијан Данијелсон. Он је уочи посете Београду… »