Извор: Ноизз архива вести 23.02.2017

Од априла ћемо плаћати ПДВ за дигиталне сервисе и услуге

Ноизз 23.02.2017
Претплата за Нетфликс, Спотифи, али и куповина домена ускоро ће поскупети за 20% услед обрачунавања домаће стопе ПДВ-а, са циљем још ближег усклађивања са финансијском регулативом Европске уније, пише Нетокрација… »

Нова Нокија 3310 биће у шест боја

Ноизз 23.02.2017
Док се на тржишту нуде телефони који коштају и по 1.000 евра, тренутно највеће интересовање влада за модел који ће се продавати за само 59 евра! Крајем недеље премијеру ће имати нова Нокија 3310. Како преносе страни медији… »

Жене које свакодневно хејтујете и вређате - а можете само под прозор да им пљунете

Ноизз 23.02.2017
Мука ми је. Физички ми је мука сваки пут кад видим 1.245 коментара о томе како је Ким Кардашијан неспособна курва, Јелена Ђоковић жељна славе и Новаковог новца, а Бритни Спирс глупача без грама талента. Мука ми је, јер исте… »

Џез клуб Птица - парченце Њујорка у граду под опсадом турбо фолка

Ноизз 23.02.2017
Мирко Јаковљевић има тежак задатак. Треба да прође од улаза у клуб до шанка тако да га нико од познатих гостију не заустави. Нервозан је. Док затеже кравату и намешта одело шпарта између бине и џез оркестра који се… »

"Клетва" Оливера Фрљића направила хаос у Пољској: Католици протестују, тужилаштво спрема истрагу

Ноизз 23.02.2017
Нова провокативна представа хрватског редитеља Оливера Фрљића “Клетва” у варшавском Театру Повшехни изазвала је бурне реакције пољске јавности, уз протесте ултракатолитичких верника и истрагу државног тужилаштва због… »

Искористите сунчан дан, у току ноћи нас чекају обилне падавине

Ноизз 23.02.2017
Спремите за температурни шок који ће се у Србији десити у наредна 24 сата. У већини места температура ће се кретати око 19 степени, али ће зато у току ноћи наступити захлађење, а на планинама ће нападати и преко 20… »

Како треба да изгледа идеално тело жене по научницима

Ноизз 23.02.2017
Дозволите да вам представимо Кели Брук - она је модел, глумица и власница савршеног тела! Да, добро сте прочитали. Према студији коју је спровео Универзитет Тексас, ова млада жена има савршено тело. Студија је узела у обзир… »

"Немојте живети за своју децу, преклињем вас"

Ноизз 23.02.2017
Колико пута сте, можда и од својих родитеља, чули нешто типа: Живим само за своје дете? Али, вероватно ни онај ко то изговара не размишља о тежини тих речи, нити о могућим сценаријима које би оне могле да изазову… »

Кад видите где је сад Кулио и како изгледа - имаћете трансфер блама

Ноизз 23.02.2017
Својевремено нисте могли да укључите ТВ или радио, а да вас не дочека Кулио (Цоолио) и његов "Гангста'с Парадисе". Деведесетих, био је баш фаца с оним откаченим кикицама и бунтовним ставом. Ни данас их се не одриче, мада -… »

Рок хероина Бет Харт стиже у Халу спортова: Београдски концерт биће другачији

Ноизз 23.02.2017
Једна од најбољих блуз-рок певачица данашњице, Бет Харт, наступиће у Хали спортова, 11. новембра 2017. године. На турнеји у оквиру које ће посетити и Београд, Бет ће промовисати свој актуелни албум, „Фире Он Тхе Флоор“… »