Извор: Нова енергија архива вести 23.02.2017

Србија уводи порез на Стеам игре од 20%, а ускоро и на све дигиталне сервисе из иностранства!

Нова енергија 23.02.2017
Потпуно неочекивана вест стиже из Стеама за љубитеље видео игара у Србији. Наиме, Стеам је послао мејл својим партнерима где је навео да ће у наредном периоду у 10 земаља широм света куповина видео игара преко Стеама… »

Шта мислите колико домена има Доналд Трамп?

Нова енергија 23.02.2017
Председник САД у свом власништву има импозантан број интернет домена. Председник САД Доналд Трамп дефинитивно не може без медија и модерних технологија, иако никада није живео од њих. Изузетно је активан на друштвеним… »

Иахоо ће бити продат с попустом због безбедносних пропуста!

Нова енергија 23.02.2017
Америчка телекомуникациона компанија Веризон купиће интернет пословање Иахооа с попустом од 350 милиона долара у односу на претходно договорених 4,8 милијарде долара. Разлог обарања цене су безбедносни пропусти којима је… »

Донето решење: Прво плати, па онда емитуј филм!

Нова енергија 23.02.2017
Најпопуларније домаће филмове кабловски оператори више неће моћи да емитују без дозволе и новчане надокнаде за ауторе тих дела, како је досад била пракса. Вишедеценијска борба Удружења филмских уметника Србије и наших… »

Програм 15. јубиларне ПРО.ПР конференције!

Нова енергија 23.02.2017
ПРО ПР конференција ове године обележава 15. јубиларно издање које ће се одржати од 6. до 9. априла у Термама Тухељ. Као и сваке године до сада, конференција нуди богат програм испуњен предавањима стручњака из подручја… »