Извор: Србија данас архива вести 23.02.2017

Дачић: Изетбеговићев потез угрожава стабилност БиХ и региона

Србија данас 23.02.2017
Потез бошњачког члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића у дубокој је супротности са настојањима да се оствари свеобухватно помирење у региону, изјавио је данас министар спољних послова Ивица Дачић истичући да се… »

Нагло захлађење шок за организам! Грађани чувајте се, ових дана вребају опасни вируси

Србија данас 23.02.2017
Због прогнозираног пада температуре у другој половини сутрашњег дана очекује се појачање тегоба хроничних болесника!!! Драстичан пад температуре за више од 10 степени који ће уследити већ сутра посподне и донети и снег у… »

Вучић: Одлука о парламентарним изборима најкасније у понедељак

Србија данас 23.02.2017
Чека се одлука. Премијер Србије Александар Вучић рекао је да ће одлука да ли ће бити и ванредних парламентарних избора бити донета током викенда, а најкасније у понедељак. Фото: Тањуг/Димитрије Голл Вучић је новинарима на… »

Ђетићи се олако одричу Русије: Већ у мају очекују да ће постати пуноправна чланица НАТО пакта!

Србија данас 23.02.2017
Бесрамна игра црногорских власти се наставља. Црногорски министар спољних послова Срђан Дармановић изјавио је данас да је Црна Гора добила гаранције да ће Сенат САД ратификовати Протокол о приступању НАТО и изразио… »

Малој Мили (5) је потребна наша помоћ: Оболела је од карцинома, а само ви можете да јој спасите живот

Србија данас 23.02.2017
Мила се са мајком Јеленом налази на лечењу на Институту за мајку и дете у Београду. Петогодишњој Мили Панић, којој је дијагностификован тешки облик канцера – неуробластом, хитно је неопходна новчана помоћ за лечење у… »

Издвојили 123,5 милиона евра: Мађарска гради нову ограду дуж границе са Србијом!

Србија данас 23.02.2017
Министар у мађарској влади Лазар Јанош најавио градњу ограде. Дуж 175 километара мађарско-српске границе биће изграђена нова заштитна ограда, иза већ постојеће, најавио је на конференцији за новинаре у Будимпешти… »

И ту је незасит! Погледајте колико Интернет домена има Доналд Трамп!

Србија данас 23.02.2017
Покрио је све рупе. Председник САД Доналд Трамп дефинитивно не може без медија и модерних технологија, иако никада није живео од њих. Изузетно је активан на друштвеним мрежама, нарочито Твитеру, а константно је у тихом, а у… »

Рекордер: Овај електрични аутомобил може да догура 520 пређених км са једним пуњењем! (видео)

Србија данас 23.02.2017
Све су јачи и јачи. Опел је изашао у јавност са новим детаљима о свом електричном моделу Ампера-е. Произвођач је потврдио да електромотор Ампере развија 204 кс (150 кВ), док је од старта на располагању 360 Нм обртног… »

Вандали уништили БГ воз: Направили штету од 210.000 динара

Србија данас 23.02.2017
Ових дана Бг воз из непознатих разлога налази се на мети хулигана. Предузеће Србија воз саопштило је данас да су непозната лица у претходних дана оштетили гарнитуре БГ воза и причинили материјалну штету процењену на око… »

Весић: Улица у Баричу готова у наредних неколико дана

Србија данас 23.02.2017
Радови коштају око 10 милиона динара. Градски менаџер Горан Весић данас је у обреновачком насељу Барич обишао радове на асфалтирању Улице Буде Давидовића, који, како је рекао, коштају око 10 милиона динара. Радови… »