Извор: Србија данас/Друштво архива вести 23.02.2017

Нагло захлађење шок за организам! Грађани чувајте се, ових дана вребају опасни вируси

Србија данас 23.02.2017
Због прогнозираног пада температуре у другој половини сутрашњег дана очекује се појачање тегоба хроничних болесника!!! Драстичан пад температуре за више од 10 степени који ће уследити већ сутра посподне и донети и снег у… »

Срећи нема краја: Балканска звезда постао отац, а име бебе - прелепо библијско (фото)

Србија данас 23.02.2017
Објавио фотографију са једним ПОСЕБНИМ детаљем. Популарни македонски певач и учесник разних шоу програма, Даниел Кајмакоски пре сат времена на Инстаграму је објавио преллепу слику свог тек рођеног сина. - Од сада ме зовите… »

Пола естраде уз певачицу: Сахрањена мајка Мире Шкорић

Србија данас 23.02.2017
Тежак период за Миру. Певачица Мира Шкорић данас је на гробљу Лешће сахранила мајку која је изненада преминула у суботу у 71. години живота. Мирина мајка Милка сахрањена је у породичној гробници поред супруга и… »

Након развода опет срећна: Дајана Јакшић емотивном поруком честитала сину рођендан (фото)

Србија данас 23.02.2017
Тежак период за певачицу. Данима уназад пише се о разводу Дајане и Жике Јакшића. Када је ова информација процурела у јавност, многи су остали запрепашћени јер је пар увек деловао срећно и складно. Убрзо су се заједно у… »

Драма аце Радојичића: Бивша супруга глумцу не дозвољава да отпутује са дететом!

Србија данас 23.02.2017
Иако су се званично развели, а старатељство над ћерком припало мајци, српски глумац и даље води озбиљну битку са бившом супругом. Бивша супруга популарног глумца Александра Радојичића, Јелена Малезовић, и даље прави… »