Извор: Телеграф/Београд архива вести 23.02.2017

Погледајте како ће изгледати моћни школски аутобуси за децу Београда (фото)

Телеграф 23.02.2017
Престоница први пут у историји добија аутобусе за ђаке. Има ће их 12. Градоначелник Београда Синиша Мали присуствовао је данас у ЈКП ГСП „Београд” потписивању уговора о набавци 12 нових аутобуса за превоз школске деце… »

Нестали седмогодишњи дечак се вратио родитељима

Телеграф 23.02.2017
Дете је нестало у Улици видиковачки венац, код луна-парка прекопута "Мекдоналдса" Седмогодишње дете нестало је на Видиковцу, у Улици видиковачки венац, код луна-парка прекопута “Мекдоналдса”, и у току је потрага за њим… »

Уништавају БГ воз: Вандали данима ломе седишта, врата, сијалице! Нико им ништа не може

Телеграф 23.02.2017
У уторак, 22. фебруара, како се додаје, непознати починиоци су током вожње у другој гарнитури БГ воза, између станица Нови Београд и Тошин бунар причинили много већа оштећења. Предузеће Србија воз саопштило је данас да… »

До априла ће на Палилули бити асфалтиране 32 улице (ФОТО)

Телеграф 23.02.2017
- Проширићемо чак и линију градског превоза да пролази кроз ову улицу, а то је аутобус на линији 105 - рекао је председник општине Палилула Александар Јовичић. Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић… »

Станари Ресавске на мети преваранткиње: Представља се као Јелена и моли за помоћ, али је све то лаж

Телеграф 23.02.2017
- Обећала је да се враћа за пола сата само да дође кући, наравно више је нисам видео - прича суграђанин Стеван О. Суграђанин који је желео само да помогне девојци у невољи на крају је остао преварен. Он је помогао… »

Запалила се трава у Винчи: Пожар све ближи кућама (видео)

Телеграф 23.02.2017
Мештани су почели да гасе пожар цревима са чесама испред својих домова. Ватра која се шири у Винчи прети и првим кућама. Све расположиве екипе ватрогасаца послате су како би се угасила запаљена трава у Винчи и околини… »

На пијацу "Бањица" по поклон цегер

Телеграф 23.02.2017
Уколико купујете на овој градској пијаци дођите, јер вас очекују лепе и практичне торбе за куповину са натписом "Ја волим моју пијацу Бањица" ЈКП “Градске пијаце”са задовољством обавештавају своје купце који воле… »

Паника у центру Београда: Мушкарац непомично лежао на улици, људи се окупили да помогну, а онда су се непријатно изненадили

Телеграф 23.02.2017
Око човека су се окупили станари суседних зграда, па и мигранти који бораве у оближњем парку, забринути да ли је човек уопште жив. Читава узбуна дигла се вечерас у Карађорђевој улици, прекопута Главне аутобуске станице… »