Извор: Вечерње новости/Београд архива вести 23.02.2017

Видиковац: Нестали дечак се сам вратио

Вечерње новости 23.02.2017
Седмогодишњак који је нестао код луна-парка на Видиковцу и за којим је трагала и полиција, сам се вратио родитељима. Седмогодишњак који је нестао код луна-парка на Видиковцу и за којим је трагала и полиција, сам се вратио… »

Младеновчани узрујани: Годинама пију загађену воду!

Вечерње новости 23.02.2017
На јануарским рачунима за утрошак воде освануло обавештење које је узбудило грађане. Како ће се 50.000 корисника убудуће снабдевати најдрагоценијом течношћу, није разјашњено. МЛАДЕНОВЧАНИ већ пет година пију… »

Повређена жена у удесу на Чукарици

Вечерње новости 23.02.2017
Жена (36) је повређена у удесу протекле ноћи на углу улица Благоја Паровића и Жарковачке у Београду, речено је јутрос у Хитној помоћи. Жена (36) је повређена у удесу протекле ноћи на углу улица Благоја Паровића и… »

"Паметни" контејнер најмање 1.000 долара

Вечерње новости 23.02.2017
Соларне посуде за одлагање смећа које су постављене у центру престонице у просеку пет пута скупље од обичних. Фирма "Грин сити интернешенел" их донирала ЈКП "Градска чистоћа" СОЛАРНИ контејнери, који су пре десетак дана… »

Пожари на неколико локација у Београду

Вечерње новости 23.02.2017
На неколико локација у Београду запаљена је трава, а ветар који дува прети да утиче на ширење ватрене стихије. Послате ватрогасне екипе да се изборе са пожарима. На неколико локација у Београду запаљена је трава, а ветар… »

Бесплатно разгледање престонице

Вечерње новости 23.02.2017
У сусрет новој сајамској манифестацији Удружење туристичких водича Србије организовало је бесплатно разгледање града. ПОВОДОМ Сајма туризма у Београду, Удружење туристичких водича Србије организовало је бесплатно… »

Београдске приче: Зелене пијаце белог града

Вечерње новости 23.02.2017
Сељаци и трговци су вековима имали места по којима су били препознатљиви. Најстарија на Студентском тргу, најпознатија Зелени венац, а најгосподскији Каленић. ПОЧЕТКОМ 19. века сељаци из околине Београда доносили су своје… »

Опљачкана Рајфајзен банка на Бановом Брду

Вечерње новости 23.02.2017
Двојица маскираних и наоружаних мушкараца опљачкали су Рајфајзен банку у Пожешкој улици 81 у Београду. Двојица маскираних и наоружаних мушкараца опљачкали су око 18.30 експозитуру "Рајфајзен" банке у Пожешкој улици 81… »

У "Ђури" и јаслице?

Вечерње новости 22.02.2017
Трају састанци са директорима предшколских установа око "пресељења" малишана у основне школе. Потребно је испунити прописане услове за боравак најмлађих. ОСИМ предшколаца, у осмолеткама које су "на мапи" нове мреже школа… »

За ПКБ заинтересовано осам инвеститора

Вечерње новости 22.02.2017
За приватизацију Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) заинтересовано је осам инвеститора из Србије и света. БЕОГРАД - За приватизацију Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) заинтересовано је осам инвеститора из Србије и… »