Путовања архива вести 05.03.2017

Гости оценили Србију: Петица за осмех, јединица за ђубре

Б92 05.03.2017
Безбедност, гостољубивост и гастрономија су три главна адута српског туризма, према оцени туриста који су прошле године боравили у Београду. Пише: А. Миката Извор: новости.рс Истраживање задовољства гостију, које је спровео… »

Овако изгледа летелица којом ће туристи летети око Месеца (видео)

Спутник 05.03.2017
Приватна компанија Спејс-Икс саопштила је да ће крајем ове године послати прву летелицу Кру без посаде „Кру Драгон“ на Међународну свемирску станицу, пре него што се у њој нађу први путници на Месец већ у другој… »

Мокри коловози, појачан саобраћај - опрезно возите

Мондо 05.03.2017
Неповољни услови за вожњу доводе до честих излетања с пута. Држите одстојање и поштујте прописе. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Возаче ове вечери очекује претежно облачно време, док киша додатно смањује… »

Авион о којем мушкарци маштају...

Мондо 05.03.2017
Замислите лет око света о којем брину искључиво жене. Управо то су урадили у Индији. Фото: Гуливер/Гетти/Тхинкстоцк "Ер Индија" тврди да је оборила светски рекорд тиме што је авион ове авио-компаније Боинг 777-200ЛР летео око… »

Десет топ-дестинација у источној Европи

Б92 05.03.2017
Питорескни стари делови града, импозантне планине, простране плаже – и то све по повољним ценама. Источна Европа је у тренду. Поједине дестинације су класици, неке то постају, а има и оних које су неоткривено благо… »

Ако желите да видите брдо од јаја...

Мондо 05.03.2017
... пакујте се за Беч! Фото: МОНДО/П. Вујић Сваког априла у Бечу се одржавају традиционални ускршњи базари свега и свачега: хране, пића, накита, ускршјих јаја, а све то уз богат музички програм. Базар испред дворца… »

Срби навалили: Стан у Грчкој јефтинији него плац на селу!

БК ТВ 05.03.2017
Годишње око две стотине житеља Србије купи нешто од некретнина у Грчкој, а временом та заинтересованост све више расте. Од када је та земљи у економској кризи, понуда станова и апартмана не јењава због ниске цене квадрата… »

Станови у којима ћете моћи да "наштимујете" Сунце за цео дан

Б92 05.03.2017
Иако је Дубаи већ дом појединих чудесних грађевина попут Бурж Калифе и највећег забавног парка на затвореном, атракција која ће у граду никнути 2020. биће право "чудо". Према замисли угледног архитекте Дејвида Фишера, у… »

Ходочашће на шумадијском витешком путу

Вечерње новости 04.03.2017
Узбудљива шетња судбинском стазом Србије, по гребенима Букуље, Венчаца и Рудника. Ту су трагови дворова, градова и задужбина Немањића, Лазаревића, Бранковића. ПРАВА лепота Шумадије је видљива тек с висова Букуље… »