Извор: Нови магазин/Хроника архива вести 28.03.2017

Ухапшене две особе због дечије порнографије, за трећом се трага

Нови магазин 28.03.2017
Припадници Одељења за борбу против високотехнолошког криминала ухапсили су две особе из Младеновца и Пожаревца због поседовања и приказивања дечије порнографије, саопштено је данас. Ухапшени су Ж.И. (38) из Младеновца и… »

Београд: У тучи миграната један од њих избоден ножем

Нови магазин 28.03.2017
У тучи неколико миграната у близини главне аутобуске станице у Београду један од њих је задобио повреде ножем, речено је вецерас агенцији Бета у Министарству унутрашњих послова (МУП) Србије. "До туче некоколико миграната је… »

Пет особа повређено у судару на Раковичком путу у Београду

Нови магазин 28.03.2017
Пет особа вечерас је повређено у саобраћајној несрећи на Раковичком путу у Београду, речено је агенцији Бета у Министарству унутрашњих послова (МУП) Србије. Судар два возила се догодио у 19.20 а трећи аутомобил је, да би… »

Тужиоци траже 40 година затвора за Прлића и тројицу лидера босанских Хрвата

Нови магазин 28.03.2017
Тужилаштво Хашког трибунала затражило је данас од судија да ратне лидере босанских Хрвата Јадранка Прлића, Бруна Стојића, Слободана Праљка и Миливоја Петковића правоснажно осуде на 40 година затвора због злочина над… »

Дечак повређен у удесу у Београду

Нови магазин 28.03.2017
Седмогодишњи дечак задобио је повреду главе у саобраћајној незгоди у Кумодрашкој улици у Београду, речено је јутрос у Хитној помоћи. Портпаролка те службе Нада Мацура рекла је агенцији Бета да је дечак, пешак, повоређен… »