Извор: Нови магазин/Политика архива вести 28.03.2017

Хоџај: Вучићу дозвољена посета Косову, уз услове

Нови магазин 28.03.2017
Министар иностраних послова Косова Енвер Хоџај изјавио је данас да је премијеру и кандидату за председника Србије Александру Вучићу дозвољена посета Косову у среду 29. марта и да ће она трајати три сата. На конференцији за… »

Радуловић: Игноришу нас у медијима, а најјача смо опозиција

Нови магазин 28.03.2017
Председнички кандидат покрета "Доста је било" Саша Радуловић изјавио је данас да су тај покрет и он "мало заступљени у медијима" у предизборној кампањи. "Нема нас нигде у медијима, а најјача смо опозициона парламентарна… »

Шешељ: СРС против уласка Србије у ЕУ

Нови магазин 28.03.2017
Председнички кандидат Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да је против чланства Србије у Европској унији (ЕУ). "Ја сам против ЕУ, Србије не треба да постане чланица. Ми желимо да постанемо део… »

Чанак: Вучић сигурно не може да рачуна на наш глас у другом кругу

Нови магазин 28.03.2017
Председнички кандидат Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак оценио је да не би било добро за Србију да победи кандидат владајућих партија Александар Вучић и позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе… »

Јеремић: Исправити неправду према ратним ветеранима

Нови магазин 28.03.2017
Председнички кандидат Вук Јеремић разговарао је данас са представницима Покрета ветерана Србије. Јеремић је нагласио да је популација ветерана и ратних војних инвалида у нормалним земљама на сваки начин повлашћена и да тако… »

Потписан споразум о увођењу дуалног образовања за потребе војске

Нови магазин 28.03.2017
Споразум о сарадњи Министарства одбране и Министарства просвете, науке и технолошког развоја у процесу увођења дуалног образовања у образовни систем Војске Србије потписали су данас у Београду ресорни министри Зоран… »

Вучић: Не идем на Косово

Нови магазин 28.03.2017
Председнички кандидат и премијер Србије Александар Вучић изјавио је да у среду неће ићи на митинг у Лепосавић на Косову. "Да ли ћу да долазим са (Александром) Вулином, (Небојшом) Стефановићем или неким трећим, неће ми… »

Специјални суд за злочине на Косову постао функционалан

Нови магазин 28.03.2017
Судије Специјалног суда за злочине на Косову усвојиле су Правилник о процедурама и доказима чиме је тај суд постао у целости функционалан, а следећи корак је подизање и објављивање оптужница. У саопштењу за медије тог… »

Блумберг о жутој патки, Вучићу и Русији

Нови магазин 28.03.2017
Премијер Србије Александар Вучић видео је у демонстрантима који против корупције на највишем нивоу протестују с цртежима жуте, гумене патке, "светску паткарску заверу", пише данас колумниста америчког информативног сајта… »

БЦБП: Влада ограничава приступ документима о евроинтеграцијама

Нови магазин 28.03.2017
Влада Србије у протекле две године настоји да ограничи приступ документима и информацијама у процесу приступања ЕУ и на незаконит начин уређује приступ информацијама од јавног значаја, рекли су данас представници Београдског… »