Извор: Ало/Друштво архива вести 10.04.2017

Познати музичар приведен због снимка о крађи гласова (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Познати београдски музичар Предраг Гостовић Пеца приведен је због снимка наводне крађе гласова на недавно одржаним председничким изборима у Србији! Предраг Гостовић Пеца, басиста Елвиса Ј. Куртовић и један од оснивача… »

Увозићемо мајсторе из Пакистана!

Ало 10.04.2017
За највише две године у Србији неће имати ко да кува, лечи, гради јер на тржишту рада неће бити довољно добрих радника ових занимања, па ћемо морати да их увозимо из иностранства. Да већ сада нема довољно квалитетних… »

Чак 80 одсто Срба уопште не чита књиге!

Ало 10.04.2017
Чак 80 одсто Срба признаје да годинама није прочитало ни једну једину књигу, показало је истраживање Завода за проучавање културног развитка. Према овом истраживању Срби немају потребе да читају нити да би се пословно… »

Студенти поново на улицама широм Србије (ФОТО + ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Учесници "Протеста против диктатуре" и данас су се окупили у градовима широм Србије. У центру Београда је вечерас одржан "Протест против диктатуре" ;, а окупљање које је организовано осми пут завршено је без инцидената… »

"Нећу дозволити људима бившег режима да уведу диктатуру"

Ало 10.04.2017
Изабрани председник Републике Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је суштина онога што чини "бивши режим" да се направи атмосфера да се све уруши, да се делегитимишу све институције, да се сруши Србија, те да… »

Поново неспремни за борбу против града!

Ало 10.04.2017
Иако сезона противградне одбране у Србији почиње за мање од недељу дана, ми је поново дочекујемо неспремни, упркос томе што годинама град домаћој пољопривреди нанесе штету тешку и до 100 милиона евра! Тако лансирне… »

Новосадски научници најбољи на свету!

Ало 10.04.2017
Научници новосадског иститута "БиоСенс" освојили су прво место у финалу једног од напрестижнијих светских такмичења "Синџентин изазов за усеве", одржаног прошле недеље у Лас Вегасу. Они су најбоље извели оптимализацију… »

Ево када почиње да ради суд за ОВК

Ало 10.04.2017
Специјални суд за ратне злочине ОВК највероватније ће почети са радом тек крајем године, упркос многим наговештајима да ће се то догодити у јуну, наводи данас на свом сајту приштински лист "Лајми". Судија тог суда Чарлс… »

Извршитељи плене имовину КБЦ "Др Драгиша Мишовић"?

Ало 10.04.2017
У петак су извршитељи дошли у болницу да попишу имовину за пленидбу у износу од 1,1 милиона евра које морају да исплате првој власници земљишта у Кронштатској улици у Београду, које је болница уредно и купила а и продала, и… »

Кинески туристи хрле у Србију

Ало 10.04.2017
Србија је као туристичка дестинација освојила награду "Топ пет прекоморских дестинација" на недавном Међународном самиту туристичких дестинација у Пекингу, саопштила је данас Туристичка организација Србије. Осим Србије… »