Извор: Ало/Забава архива вести 10.04.2017

Бивша фармерка због силикона једва преживела (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Ана Марија Смиљанић, певачица и учесница ријалитија "Фарма", скупо је платиоа цену лепоте. Она је недавно посетила једну приватну клинику пластичне хирургије у Београду где јој је урађена операција груди. Иако је била… »

Сваки мушкарац би са њом пожелео борбу прса у прса (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Ако је судити по облиму груди, Драгана Рогојевић је за неколико кубика испред колегиница из популарне женске групе "Моделс". За разлику од многих познатих личности, ова секси цица није скривала да је своје груди повећала… »

Мељниченкови под истрагом због јахте!

Ало 10.04.2017
Јахта руског милијадера и српског зета Андреја Мељниченка поново је у центру пажње светских медија, због истраге која је покренута око њене изградње. Један од најбогатијих људи на свету, којем је супруга Сандра недавно… »

Мараја Кери "шутнула" играча!

Ало 10.04.2017
Мараја Кери оставила је дечка Брајана Танаку после пет месеци забављања преносе светски медији. Певачица је наводно решила да стави тачку на везу због његове љубоморе. Наиме, Брајану је сметало што је она у блиским… »

Бојана се обрачунала са "Паровима" (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Док је трајало избацивање из луксузне виле "Парова" дошло је до веома напете ситуације која је посебно изнервирала водитељку Бојану Ристивојевић. Док је трајало избацивање из луксузне виле "Парова" дошло је до веома напете… »

Породила се једна од најсексепилнијих манекенки!

Ало 10.04.2017
Манеканка Ирина Шајк и холивудски глумац Бредли Купер постали су родитељи, пренели су светски таблоиди. Наиме, Ирина се породила пре две недеље, а познати пар још увек није открио ког пола је беба нити које име су изабрали за… »

Деца која живе са псом су здравија

Ало 10.04.2017
Присуство добрих бактерија које људи имају у свом организму је двоструко ако у кући живи и пас. Деца су знатно здравија и имаће мање шансе да добију неку алергију, или да буду гојазна ако је у току трудноће и након… »

Да ли бисте препознали овог "фармера" (ФОТО)

Ало 10.04.2017
Филип Панајотовић, бивши манекен и учесник ријалити шоуа "Фарма 4", повукао се из медија и јавног живота. Њему медијска пажња никада није пријала, те је једва дочекао да након раскида везе са старлетом Станијом… »

Даће бог да се до лета заљубим! (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Певачица Гоца Божиновска је после Зорана Шијана годинама била у вези са Небојшом Тубићем Жапцем, а од тада у њен живот није ушао нико ко би се дуже задржао, барем када је реч о момцима. Међутим, певачица је решила… »

Објављен снимак Миљанине секси-акције (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Миљана Кулић порицала је да је имала секс с Николом Лакићем, а продукција ју је демантовала снимком. Миљана и Никола су се склонили од осталих цимера у собу, а тамо су се дохватили и симулирали секс. Синоћ је продукција… »