Извор: Ало/Свет архива вести 10.04.2017

Војска убила 57 терориста

Ало 10.04.2017
Безбедносне снаге Нигера убиле су 57 припадника исламске екстремистичке организације Боко Харам, који су током ноћи напали село у јужном региону Дифа, саопштило је данас Министарство одбране Нигера. Како се наводи у… »

Откривене најмрачније фантазије људи!

Ало 10.04.2017
Безбедносни стручњаци успели су да хакују још једну секс играчку, међутим, овога пута она у себи има уграђену камеру. Наравно, оваквим чином угрожена је приватност и безбедност корисника. Реч је о вибратору који има… »

Додељене Пулицерове награде

Ало 10.04.2017
Пулицерову награду за 2016. годину, за новинарство у јавном интересу освојили су "Њујорк дејли њус" и "Пропаблика", док је ову награду за истраживачко новинарство добио "Чарлстон газет мејл". Пулицерова награда додељује се… »

Ова беба болује од стравичне ретке болести! (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Има ли веће среће од оне коју осете двоје људи у браку када сазнају да очекују бебу? Тако су се осећали и Челси и Куртис Лаш из Калифорније када су сазнали да очекују девојчицу. Наменили су јој име Зое. Трудноћа је… »

Међу бананама пронађено 384 килограма кокаина

Ало 10.04.2017
Немачка полиција саопштила је данас да је открила 384 килограма супстанце за коју сумњају да је кокаин, у паковањима са бананама. Запослени у компанији у Леверкузену, позвали су полицију у суботу наводећи да сумњају да су… »

Ираку прети незапамћена глад!

Ало 10.04.2017
Више од половине ирачких породица су у опасности од глади, саопштила је данас агенција УН и упозорила на "незабележене нивое рањивости" становништва током вишегодишњих сукоба. Конфликт и нестабилност угушили су… »

Двоје мртвих у пуцњави у школи

Ало 10.04.2017
Две особе су погинуле, а најмање две су повређене у пуцњави у основној школи у Сан Бернардину, на југу Калифорније, изјавио је шеф полиције у Сан Бернардину Џарод Бурган. Бурган је рекао да је пуцњава у основној школи… »

Овако изгледа кад вас прогута рупа насред пута (ВИДЕО)

Ало 10.04.2017
Огромна рупа се појавила на путу у Индији и прогутала је аутобус и аутомобил. Рупа се формирала у недељу на путу у Ченају након што се део асфалта и земљишта урушио. Возач аутобуса је рекао да је осетио неко померање и да… »

Избацивали путнике из авиона!

Ало 10.04.2017
Видео снимак који показује како обезбеђење насилно извлачи једног путника кроз пролаз из пребукираног авиона америчке авиокомпаније Јунајтед ерлајнсна аеродрому у Чикагу, проширио се друштвеним мрежама. А такво понашање… »

Снима се серија о Ел Чапу

Ало 10.04.2017
Телевизије Унивисион и Нетфликс (Нетфликс) у Колумбији снимају телевизијску серију о једном од најпознатијих нарко босова Јоакину "Ел Чапу" Гусману који је сада у притвору у Њујорку. Гусманово хапшење 2016, после два драмтична… »