Извор: Ало/Балкан архива вести 06.05.2017

Радник општине убио градоначелника

Ало 06.05.2017
Градоначелника Општине Боговиње у северозападној Македонији Хазбија Идризија убио је данас бивши радник те општине, који је касније преминуо у болници у Скопљу. едесеттрогодишњи Абани Ћаси, осумњичен за убиство… »

Колинда: Хрватска и Србија далеко до пријатељства

Ало 06.05.2017
Још много воде ће протећи Дунавом до пријатељства Србије и Хрватске али две земље имају обавезу, због интереса и добробити народа, да учине све како би изградиле што боље односе, изјавила је председница Хрватске Колинда… »

Због овог се сви се смеју црногорском председнику (ФОТО)

Ало 06.05.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић са свог службеног Твитер налога упутила је честитку црногорском председнику због уласка у НАТО, а одговор који је добила насмејао је регион. Хрватска председница желела је путем… »

Плинским боцама разнели банкомат!

Ало 06.05.2017
Непознати лопови су плинским боцама дословно разнели банкомат Привредне банке Загреб испред тржног центра недалеко од Пореча. Снажна експлозија је синоћ око 2.30 сати затресла и пробудила грађане. У истарској полицији кажу… »

Повећала себи плату, па отишла на породиљско

Ало 06.05.2017
Јелена Бујишић мораће на пет месеци у затвор јер је злоупотребила службени положај! Бјелопољски Виши суд уважио је жалбу основног државног тужиоца и преиначио пресуду Основног суда у Пљевљима тако што је Јелени… »

У Македонију ушло 800 наоружаних Албанаца

Ало 06.05.2017
Наши безбедњаци регистровали покрете ветерана Ослободилачке војске Косова. Носили аутоматске пушке и товаре са оружјем. Скопље обавештено, али нема реакције. Српске службе безбедности откриле су да је око 800 наоружаних… »

Близнакиње се изболе ножевима!

Ало 06.05.2017
Две сестре, близнакиње, с истим иницијалима М.П. и М.П., завршиле су у болници након свађе и међусобног обрачуна са кухињским ножевима. Инцидент се догодио јуче у стану у улици Војвођанска у Скопљу. Сестре су се прво… »

Колашинца убио брзи воз

Ало 06.05.2017
Колашинац Јово Булатовић (69) погинуо је јутрос када је га је ударио брзи воз, недалеко од Железничке станице у том граду, саопштила је црногорска Управа полиције. Како се наводи у кратком саопштењу, несрећа се догодила у… »

Полицајац побио комшије, па кренуо да се обеси!

Ало 06.05.2017
Полицајци су у акцију кренули након што им се јавила супруга убице и саопштила им да се са њеним мужем нешто чудно дешава... Стравичан злочин потресао је јуче мештане Бара, након што је бивши полицајац Урош Јегдић… »