Извор: БК ТВ/Балкан архива вести 06.05.2017

Након расправе с бившим запосленим: Убијен градоначелник македонског града!

БК ТВ 06.05.2017
Хазби идризи, градоначелник Општине Боговиње у северозападној Македонији, убијен је након расправе с бившим радником те општине, преносе македонски медији. Телевизија “Алсат М“ је објавила да је Идризи убијен након… »

"Да би дошло до пријатељства Србије и Хрватске још ће много воде протећи Дунавом"

БК ТВ 06.05.2017
Колинда Грабар Китаровић, председница Хрватске изјавила је да ће много воде ће протећи Дунавом до пријатељства Србије и Хрватске. Она је додала да две земље имају обавезу, због интереса и добробити народа, да учине све како… »

Још једно понижење за Македонију: Џафери најавио седнице на албанском језику

БК ТВ 06.05.2017
У Македонији је "почела реализација Тиранске платформе", тврди странка бившег македонског премијера Николе Груевског ВМРО-ДПМНЕ. Наводи се, такође, и да "пристижу фактуре за антидржавно и издајничко понашање СДСМ и… »

СДСМ: Мандат Заеву, ВМРО-ДПМНЕ: Прогласили нас Србима

БК ТВ 06.05.2017
СДСМ поново је позвао данас македонског председника Ðорђа Иванова да да мандат лидеру те странке Зорану Заеву и позвао супарничку ВМРО-ДПМНЕ да преузме улогу конструктивне опозиционе странке. Са друге стране ВМРО-ДПМНЕ је… »

Опет се обрукала! Послала честитку црногорском председнику на лажни профил, а онда су стигле ове поруке (фото)

БК ТВ 06.05.2017
Још један гаф хрватске председнице! Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић је са свог службеног Твитер налога упутила честитку црногорском председнику Филипу Вујановићу поводом уласка у НАТО, међутим ту честитку је… »

Снажна експлозија код Пореча: Лопови разнели банкомат код тржног центра

БК ТВ 06.05.2017
Полиција трага за лоповима који су плинским боцама разнели банкомат Привредне банке Загреб испред тржног центра недалеко од Пореча. Снажна експлозија је синоћ око 2.30 сати пробудила грађане. У истарској полицији кажу да су… »

Мета позвао Џаферија у посету Албанији

БК ТВ 06.05.2017
Иљир Мета, председник албанског парламента, упутио је званични позив члану водеће странке Албанаца у Македонији ДУИ Таљату Џаферију да у својству председавајућег македонског Собрања посети Албанију. Мета је изразио… »

Китаровић: Пленковић има легитимитет за вођење Владе

БК ТВ 06.05.2017
Андреј Пленковић има легитимитет за даље вођење Владе, изјавила је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић. Она је рекла и да могућност превремених избора "искључује до локалних избора", а да ће се након тога… »

Сестре близнакиње се жестоко посвађале, па се изболе кухињским ножевима

БК ТВ 06.05.2017
Сестре близнакиње истих иницијала М.П. из Скопља изболе су се кухињским ножевима услед жучне расправе, након чега су превезене у болницу. Инцидент се догодио јуче у њиховом стану у Скопљу. Сестре су се прво жестоко… »