Извор: Курир/Балкан архива вести 06.05.2017

Нова драма у Македонији: Радник убио градоначелника, па пуцао себи у главу!

Курир 06.05.2017
Градоначелника Општине Боговиње у северозападној Македонији Хазбија Идризија (58) убио је данас бивши радник те општине, јавили су локални медији. Како се наводи, Идризи, члан странке ДУИ, убијен је у петак увече након… »

Хасанбеговић против титовог трга: Променићемо име овог злокобног симбола

Курир 06.05.2017
Демонстрантима који су се данас окупили испред Хрватског народног позоришта у Загребу, како би подржали иницијативу "Круг за Трг" да се Трг маршала Тита преименује у Позоришни трг, обратио се и пружио подршку Златко… »

(Видео) Медвед код Зворника замало изазвао судар: Возачи у страху гледали како прелази магистралу

Курир 06.05.2017
На друштвеним мрежама се појавио снимак на ком се види тренутак када мрки медвед прелази преко магистралног пута Зворник - Сарајево у месту Кушлат код Зворника. Није реткост да медведи на потезу Дрињача – Нова Касаба… »

Снажна експлозија код Пореча: Плинским боцама разнели банкомат!

Курир 06.05.2017
ПОРЕЧ - Непознати лопови су плинским боцама дословно разнели банкомат Привредне банке Загреб испред тржног центра недалеко од Пореча. Снажна експлозија је синоћ око 2.30 сати затресла и пробудила грађане. У истарској… »

Сарајлије населе на превару: Лопов им "поклањао" брендирано посуђе, па им отимао злато и накит

Курир 06.05.2017
Неколико грађана Сарајева је протеклих дана наивно насело на превару мушкарца који им је наводно "поклањао" брендирано посуђе. Према изјавама преварених грађана ради се ниском, тамнопутом мушкарцу, са црном косом и дужом… »