Извор: Глас Западне Србије/Региони архива вести 23.05.2017

За пет дана гром ударио у две куће у Ивањици

Глас Западне Србије 23.05.2017
На подручју ивањичке општине за пет дана у удару грома изгореле су две куће. У среду вече страдало је домаћинство Благомира Луковића из села Глеђица а у петак око 19 часова и стара кућа Радисава Милићевића из… »

Бороња - "краљ" Пештера

Глас Западне Србије 23.05.2017
Нови Пазар - Иако се одржавају деценијама, борбе бикова на Пештеру су некако увек биле у сенци чувених "кошија", трка коња, па никада нису могле да достигну популарност "корида" на Грмечу и у другим местима БиХ. А, да се… »

Због отказа стрелаца ван функције је трећина противградних станица

Глас Западне Србије 23.05.2017
Нова Варош - Са осам од укупно 27 противградних станица у Новој Вароши и Пријепољу ове године се неће дејствовати по облацима јер стрелци неће да раде за плату од свега 4.000 динара месечно. Још три противградне станице… »

Радници и даље одмеравају снаге у спорту

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак – Радници Чачка и даље проверавају своје спортске способности на радничким играма. У полуфиналним мечевима своје снаге ће одмерити екипе Градске управе, као победници групе И, затим ЈКП Водовод, као победник групе… »

Ево шта вас очекује у Дневнику западне Србије

Глас Западне Србије 23.05.2017
У вечерашњем Дневнику западне Србије који се емитује из студија у Чачку сваког радног дана у 20:30 и 23:00. - Невреме праћено градом погодило Лучане - Село из укрштених речи коначно добило пут - Бесплатно летовање за… »

Мирко Чикириз искључен из СПО: После оптужби за обмањивање чланове странке избачен једногласно!

Глас Западне Србије 23.05.2017
Крагујевац - На седници градског одбора СПО-а у Крагујевцу, на вечерашњој седници једногласном одлуком из странке је искључен потпредседник СПО и државни секретар у Министарству правде Мирко Чикириз! Према писању… »

За све љубитеље Дан науке у Чачку

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак - Дан науке у организацији Уније проналазача Србије и дијаспоре - Теслино јединство, заједно са Канцеларијом за младе Чачак биће одржан 26. маја у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у… »

“СТОП СХОП” спрема вас за матуру

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак - Време је за матуре! Зато је ту ваш “СТОП СХОП”, да помогне да се припремите за овај важан догађај. Очекује вас супер програм. Уз музички одабир ДЈ-а, наши стилисти, шминкери, инструктори плеса и нутриционисти… »

Џенан и Лексингтон бенд на Дринској регати

Глас Западне Србије 23.05.2017
Љубовија - Дринска регата Љубовија је спуст најлепшим делом тока реке Дрине од Рогачице до Љубовије - 40 км пловидбе најлепшим делом тока реке Дрине. Традиционално се организује друге суботе јула – 8.јул ове године… »

Завршна приредба чачанских предшколаца

Глас Западне Србије 23.05.2017
Чачак – Предшколска установа Моје детињство из Чачка синоћ је одржала завршну приредбу у Дому културе. Пред више стотина посетилаца прославили су завршетак припремно предшколског програма. Са креативним… »