Извор: Мој Нови Сад/Војводина архива вести 23.05.2017

МАНЧЕСТЕР: Најмање 22 погинулих у бомбашком нападу на поп концерту (ВИДЕО)

Мој Нови Сад 23.05.2017
Двадесет и двоје људи је убијено, а најмање 59 је повређено у експлозији после концерта америчке поп певачице Аријане Гранде у Манчестеру, саопштила је полиција. До експлозије је дошло испред хале одмах након завршетка… »

Због обилних падавина надлежне градске службе на терену

Мој Нови Сад 23.05.2017
Члан Градског већа за комуналне послове Владимир Стојковић обишао је улице у Новом Саду како би сагледао стање проузроковано великом количином падавина. Како је нагласио 12 интервентних екипа ЈКП ''Водовод и канализација''… »

ЗАВОД ЗА ТРАНСФУЗИЈУ: Апел добровољним даваоцима с негативним Рх фактором

Мој Нови Сад 23.05.2017
Крв је потребна – увек и стално! Из Завода за трансфузију крви Војводине позвали су данас добровољне даваоце с негативним Рх фактором да дају крв. Да подсетимо, ова здравствена установа налази се у Хајдук Вељковој улици број… »

НОВИ МОМЕНТИ: Ухапшена и жртва јучерашње отмице на Детелинари

Мој Нови Сад 23.05.2017
Новосадска полиција ухапсила је 41-годишњака из Будисаве којег су јуче покушали да отму Новосађани Ненад Стевић (39) и Божидар Боснић (51). Горан Цвијетић (41) ухапшен је због сумњи да је покушао убиство 2013. године… »

Покрајина стипендира 77 талентованих спортиста и 16 спортских стручњака

Мој Нови Сад 23.05.2017
У Покрајинској влади данас су потписани уговори о финансирању стипендирања перспективних и талентованих спортиста и усавршавања младих спортских стручњака из Војводине. Како се наводи у саопштењу на сајту Владе Војводине… »

ФОТО: Златне стонотенисерке и бронзани стонотенисери на пријему у Градској кући

Мој Нови Сад 23.05.2017
Градоначелник примио медаљама овенчане спортисте. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић заједно је са чланом Градског већа за спорт и омладину Огњеном Цвјетићанином примио у Градској кући женску екипу Србије која је… »

Искључења струје за среду, 24. мај

Мој Нови Сад 23.05.2017
Због радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у Новом Саду, Петроварадину, Футогу, Сремским Карловцима, Чортановцима и Раковцу. Нови Сад: - од 8 до 10 сати: Агрос, Алимента, Бензинска… »

АНКЕТА: Новосађани оценили градска такси удружења

Мој Нови Сад 23.05.2017
Према резултатима истраживања које је прошлог месеца спровела агенција Нинамедија, наши суграђани су као најбоља такси удружења у Новом Саду оценили "Црвени" и "СОС" такси. Како преноси портал 021.рс, за удружење "Црвени… »

У Радио кафеу у среду присећање на преминуле новосадске рокере

Мој Нови Сад 23.05.2017
Омаж рок музичарима који су прославили Нови Сад, а нису више с нама, биће уприличен у Радио кафеу (Милетићева 45) сутра од 19 сати. Догађај под називом "Новосадска култура сећања – У част великих мајстора" организује… »

Обрушио се плафон у новосадској основној школи

Мој Нови Сад 23.05.2017
Услед невремена које је захватило Нови Сад у две учионице Основне школе "Светозар Тоза Марковић" се обрушио део плафона. Како "Блиц" сазнаје, у учионицама није било ученика, тако да деца нису повређена, али послеподневне… »