Извор: ОК радио/Региони архива вести 23.05.2017

Ниш: Босанац шверцовао 10 миграната

ОК радио 23.05.2017
Нишка полиција ухапсила је Ф. М. (38) из Босне и Херцеговине, пошто је ухваћен у покушају кријумчарења 10 миграната, саопштено је у уторак. Полиција је у току ноћи, око 3.30 часова, у близини наплатне рампе Наис код Ниша… »

Фирме јавне, обезбеђења приватна

ОК радио 23.05.2017
Поједина јавна предузећа и установе у Врању морала су да ангажују и приватно обезбеђење са лиценцом за обављање ових послова, јер део постојећег обезбеђења није прошао обуку, како би по новом закону наставио да ради… »

Полом оштетио четири аутомобила

ОК радио 23.05.2017
„Поло“ врањских регистрација у уторак пред крај радног времена оштетио је неколико аутомобила на рубу паркинга код Библиотеке. Инцидент се догодио када је „поло“, из за сада непознатих разлога, променио правац кретања… »

Коначно: Топ софа у Слободној зони

ОК радио 23.05.2017
Потписивањем уговора о сарадњи у уторак, италијанска компанија „Топ софа“ постала је први корисник Слободне зоне у Врању. Тиме је Слободна зона почела да остварује план зацртан приликом оснивања 2013. године. Церемонији… »

Манасић најјачи дизач тегова у Србији

ОК радио 23.05.2017
На државном првенству у дизању тегова које је одржано у Врању, за најјачег у “бенч прессу” са подигнутих 212,5 килограма проглашен Врањанац Стефан Манасић. Најјачи у дисциплини “мртво дизање” проглашен је… »

Ни: Спорни тендер потписао министар Лончар

ОК радио 23.05.2017
Већ неколико дана највиши државни званичници прете процесуирањем и хапшењем неименованих криваца за кашњење радова на изградњи Клиничког центра у Нишу. Истовремено, испоставило се да препрека отварању нишког… »

Гимназија: Матуранти славе крај школовања (фото, видео)

ОК радио 23.05.2017
Овогодишња генерација матураната Гимназије „Бора Станковић“ из Врања у уторак је прославила последњи средњошколски дан. Матуранти су се окупили на школском игралишту, где су уз пиво и музику организовали журку… »

Кад ташана постане мета приватника

ОК радио 23.05.2017
Од плана по коме би се Туристичка организација Врање (ТО) преселила у просторије некадашње „Ташане“, у локал познатији као кафе - бар, по свему судећи неће бити ништа, јер су приватни закупци дали боље понуде власнику… »

Малолетник обијао продавнице

ОК радио 23.05.2017
Врање - Полиција у Сурдулици расветлила је кривично дело тешка крађа које се гони по службеној дужности, као и три кривична дела уништење и оштећење туђе ствари и једно кривино дело ситна крађа, утаја и превара, која… »

Трговиште прославило славу

ОК радио 23.05.2017
Врање - Општина Трговиште прославила је своју славу летњег Светог Николу који је посвећен преносу моштију Светог оца Николаја Мирликијског, чудотворца. Према речима Александра Колића, председника Скупштине Трговишта… »