Извор: Радио сто плус/Региони архива вести 23.05.2017

Малтретирала мајку и брата

Радио сто плус 23.05.2017
Полиција у Тутину данас је ухапсила А. Х. (1994), осумњичену да је малтретирала и физички напала мајку и малолетног брата. "Осумњичена се терети за насиље у породици и њој је по одобрењу надлежног тужиоца донето решење… »

Отворен Дијагностички центар

Радио сто плус 23.05.2017
Министри у влади Србије, Златибор Лончар и Расим Љајић, свечано су данас у Новом Пазару отворили дијагностички центар, за који су Уједињени Арапски Емирати донирали око три милиона евра. Министар Лончар је том приликом… »

БНВ помаже отварање библиотеке у Рожајама

Радио сто плус 23.05.2017
Представници Бошњачког националног већа из Новог Пазара обезбедили су и поклонили више од 100 књига намењених формирању будуће Бошњачке библиотеке у Рожајама. Књиге су дониране током посете Бошњачком националном… »

Млади из Унлабеледа указали на проблеме друштва

Радио сто плус 23.05.2017
Чланови организације Унлабелед у Новом Пазару указали су данас на пет главних проблема које притискају наше друштво, а то су шовинизам, корупција, сексизам, сексуализам и стигматизација особа са психичким болестима. Они су на… »

Почео фестивал Слободна зона

Радио сто плус 23.05.2017
Пројекцијом остварења “Ефекат воде” исландске редитељке Солвег Анспак синоћ је у Новом Пазару почео филмски фестивал Слободна зона који ће у оквиру овогодишње турнеје посетити преко 40 градова у Србији. Фестивал ће… »