Извор: Вечерње новости/Региони архива вести 23.05.2017

Житељи Змајева огорчени: Цело село за докторку која је упркос петицији престала да ради

Вечерње новости 23.05.2017
Житељи Змајева огорчени зато што су, упркос петицији, остали без др Дубравке Гроздић. Пацијенти упорни у захтеву да омиљена млада лекарка добије посао за стално. ЖИТЕЉИ Змајева, села са око 4.000 становника у општини… »

Тврђава као украс Ужица

Вечерње новости 23.05.2017
Емир Кустурица и Бранислав Митровић о обнови старог града на Ђетињи. После санације постаће део јединствене туристичке понуде. РЕДИТЕЉ Емир Кустурица и академик Бранислав Митровић, у друштву градоначелника Тихомира… »

Бороња - "краљ" Пештера

Вечерње новости 23.05.2017
Борбе бикова излазе из сенке чувених "кошија" - трка коња. НОВИ ПАЗАР - Иако се одржавају деценијама, борбе бикова на Пештеру су некако увек биле у сенци чувених "кошија", трка коња, па никада нису могле да достигну… »

О миру, сарадњи и добросуседству

Вечерње новости 23.05.2017
Конференција о регионалној стабилности биће одржана 9.јуна у подне у Културном центру Новог Сада.Биће то нека врста округлог стола, на којем ће о регионалној стабилности, сарадњи и побољшању односа на постјугословенским… »

Протест родбине и пријатеља фудбалера који се убио после батина: Да силеџије српске мајке не завијају у црно

Вечерње новости 23.05.2017
Зашто ћути држава, зашто ћути правосуђе, зашто штите насилнике. Мог сина више нема, а криминалци се слободно шетају, па где је ту правда – каже Драгана Јовићевић, мајка Драгана Милошевић. КРАЉЕВО – Захтевајући… »

Према грађанима једнако

Вечерње новости 23.05.2017
Функционери и чиновници у органима градске управе ускоро добијају кодекс понашања.Чиновници не смеју да траже или примају поклоне, новац или било какву услугу. КАКО запослени у градским органима, постављени и изабрани… »

Матурант вида ране кремама

Вечерње новости 23.05.2017
У Крушевцу млађани Милош, ученик завршне године хемијско-технолошке школе, увелико зарађује. У кућној лабораторији ручно прави природне препарате за негу и здравље. ДА смо земља суперталентованих математичара… »

Вредни просветари постали и глумци

Вечерње новости 23.05.2017
Како је колектив ОШ "Бранко Крсмановић" из села Сикирица обележио свој дан. ПАРАЋИН - Размишљајући о томе како да на оригиналан начин обележе Дан школе, учитељи, наставници и професори из ОШ "Бранко Крсмановић" у… »

Три нова аутобуса за грађане Суботице

Вечерње новости 23.05.2017
Превозник у Суботици у значајној мери обнавља возни парк. Инвестиција у “Суботица-транс” 73 милиона динара. СУБОТИЧКИМ улицама ускоро ће крстарити три нова аутобуса јавног превозника “Суботица-транс”. Реч је о… »

Суграђани бржи од (не)надлежних, помажу самохраној мајци

Вечерње новости 23.05.2017
Фејсбук-група под називом "Пожаревац на ФБ" помаже Наташи Глишић. Анонимни донатор за санацију крова дао 50.000. КАДА је самохраној мајци двоје деце из Пожаревца Наташи Глишић била потребна помоћ да санира кров који је… »