Извор: Ало/Култура архива вести 15.06.2017

Ђуричко: Рат је стао на пут мојој љубави

Ало 15.06.2017
Глумац Никола Ђуричко је популарност стекао улогом у серији "Отворена врата", а од тада је један од омиљених комичара. - Добијао сам велике хонораре па сам одлучио да се осамосталим и живим сам. Узео сам стан који је био… »

Прошла је година живота без Манде

Ало 15.06.2017
Данас је тачно годину дана од како је преминуо наш глумац Милорад Мандић Манда. Његовом помену, поред супруге Ање и најближе родбине, присуствовале су и бројне колеге међу којима су Бранка Пујић, Аница Добра, Бода… »

"Народно позориште" јубилеј прославља са Душаном Ковачевићем

Ало 15.06.2017
Окосница репертоара "Народног позоришта" у Београду, у јубиларној 150. сезони, биће домаћи драмски текстови, а већ сам почетак означиће повратак Душана Ковачевића у национални театар. Вршилац дужности директора Драме… »

Исидора открила зашто носи шешире (ФОТО)

Ало 15.06.2017
Прва асоцијација на књижевницу Исидору Бјелицу је шешир. Од како знамо за њу, она не скида шешире са своје главе. Има разне моделе, различитих величина и боја и стално их обнавља. Толико дивних дуса у зивоту сретнемо и… »

Смокију живот виси о концу

Ало 15.06.2017
Српски глумац Љубиша Самарџић и даље у тешком стању. Здравствено стање глумца Љубише Самарџића не поправља се, нажалост, ни поред свих напора лекара Клиничког центра Србије, где је легендарни Смоки већ готово… »