Извор: ОК радио/Региони архива вести 15.06.2017

После Лесковачког лета – Лесковачки карневал

ОК радио 15.06.2017
Етно комплекс Шоп Ђокићеве куће у центру Лесковца, у наредним данима биће идеално место за забаву и дружење јер ће сутра по седамнаести пут свечано бити отворени Лесковачки летњи фестивали, који ће трајати у периоду од… »

Ујела га змија док се спремао за туширање

ОК радио 15.06.2017
Мушкарца из села Подина код Житорађе ујела је змија у ходнику породичне куће док се спремао за туширање. Након примљеног серума против уједа, он је пребачен у прокупачку Општу болницу и његово стање је стабилно. Како… »

Нова шанса за посао у војсци

ОК радио 15.06.2017
Врање - Министарство одбране и Војска Србије отворили су конкурс за пријем још 675 професионалних војника. За службовање у Бујановцу има 35 слободних места, док је за Врање предвиђено 15 места. Подношење пријава, уз… »

Почело спајање моста Врла

ОК радио 15.06.2017
Врање - Спајање леве и десне стране моста “Врла”, који се пружа преко Владичиног Хана и пута за Сурдулицу, на аутопуту јужног крака Коридора 10, одвија се предвиђеном динамиком. То је уједно и најдужи мост на овој… »

Марко Марковић директор Радника

ОК радио 15.06.2017
Врање - На почетку припрема “Радника” из Сурдулице за предстојећу сезону у Супер лиги, одржана је и редовна годишња седница Скупштине клуба, на којој је Марко Марковић изабран за новог директора клуба. Он је заменио… »

Прибојчићева кућа: Исељење дуго 16 месеци

ОК радио 15.06.2017
Поступак принудног исељења Књижевне заједнице „Борисав Станковић“ из Прибојчићеве куће, покренут пре 16 месеци још увек није приведен крају, иако сви актери приче истичу да им је у интересу да се случај што пре… »

Трибина о новинарству: Публика као (не)критика

ОК радио 15.06.2017
Трибина „Публика као (не)критика“ биће одржана у петак 16. јуна у Библиотеци “Бора Станковић” у Врању, са почетком у 12 часова. Трибини ће присуствовати Неда Тодоровић, професорка београдског Факултета политичких… »

Пушком терао младу на брак

ОК радио 15.06.2017
Врање - С.И. (55) из Бујановца ухапшен је у уторак, када је хицима из аутоматске пушке покушао да натера Д.Ц. (45) да се уда за њега. Полицијска управа у Врању је потврдила да је дошло до инцидента, не наводећи више… »

Крај ноћне море: Исплаћен туш

ОК радио 15.06.2017
Исплатом последње рате „Тушу“, Град Врање је намирио дуговање према словеначком трговинском ланцу, које је представљало највеће оптерећење градских финансија у последњих шест месеци. Последња рата је исплаћена у… »

Дз Ниш: Због реконструкције падају плафони

ОК радио 15.06.2017
Честе поплаве, недовољно тоалета који раде на одељењима, плафон који је након санације пао на медицинску сестру, прашина, непријатни мириси од фарбе и неповољни услови у којима лекари раде, само су неки од проблема на које… »