Извор: Санџак пресс/Региони архива вести 15.06.2017

ГАСИ СЕ ФК НОВИ ПАЗАР! Клуб прогласио банкрот због великих дугова!

Санџак пресс 15.06.2017
Фудбалски клуб Нови Пазар прогласио је банкрот и већ за који дан ће се угасити. Ово је одлучио управни одбор клуба са Јошанице, а одлуку би требало да потврди градска управа Новог Пазара. – Приједлог о гашњу просљедићемо… »

Жесток судар у Новом Пазару (Фото)

Санџак пресс 15.06.2017
У новопазарском насељу Бајевица дошло је до судара два путничка аутомобила у којем су учесници задобили лакше повреде.… »

Изетбеговић – Земље Залива да у данима рамазана изнађу рјешење

Санџак пресс 15.06.2017
Члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић примио је данас амбасадора Краљевине Саудијске Арабије у БиХ Ханија бин Абдуллаха бин Мохаммеда Моминаха. Разговарано је о актуелној дипломатској кризи у Перзијском заливу. Амбасадор… »

У пожару у Сцхевенингену није страдао нико од оптужених за ратне злочине

Санџак пресс 15.06.2017
Нико од оптужених за ратне злочине није страдао у пожару који се десио синоћ у притвору Сцхевенинген, потврдили су из Министарства правде Холандије за Балканску истраживачку мрежу Босне и Херцеговине (БИРН БиХ). По… »

Исламска заједница због опструкција Човића и Иванића још нема уговор с БиХ

Санџак пресс 15.06.2017
Споразум Исламске заједнице и БиХ још никада није потписан, иако је то урађено с другим вјерским заједницама у нашој земљи. Основни уговор Исламске заједнице и БиХ упућен је у Предсједништво БиХ али опструкције од стране… »

Хоит Иее: Националистички лидери РС-а користе слабе државне институције да би ојачали политику подјела која може довести до…

Санџак пресс 15.06.2017
Балкан се суочава с озбиљним изазовима, унутрашњим и вањским пријетњама које, ако буду занемарене могу имати тешке посљедице на западни Балкан, Европу и Сједињене Америчке Државе, изјавио је на саслушању у… »

Рожаје – Без стана оставили породицу са два инвалида, станове дијелили добростојећим људима

Санџак пресс 15.06.2017
Не­за­до­вољ­ни на­чи­ном рас­по­дје­ле ста­но­ва за со­ци­јал­не слу­ча­је­ве и по­ро­ди­це с хен­ди­ке­пи­ра­ним чла­но­ви­ма, Ел­вин Ба­лић и Са­не­ла Ху­се­и­но­вић из Ро­жа­ја… »

СВАКА ЈАЧА КИША ПАРАЛИШЕ НОВИ ПАЗАР – Улице претворене у потоке (Видео)

Санџак пресс 15.06.2017
Нови Пазар – Киша праћена пљусковима и грмљавином погодила је синоћ Нови Пазар. Улице су се буквално претвориле у потоке а како је град изгледао погледајте у видео снимку.… »

Емотивна сцена која је расплакала шејха Фехда Ел-Кандерија толико да није могао наставити снимање

Санџак пресс 15.06.2017
Погледајте вијест на изворном сајту: Емотивна сцена која је расплакала шејха Фехда Ел-Кандерија толико да није могао наставити снимање… »

Ако вас занима како Ка'ба изгледа унутра, погледајте ових 8 фотографија

Санџак пресс 15.06.2017
Јасер Ахмед је човјек који је добио ту огромну част и привилегију да уђе у Ка’бу 30. маја 2015. године. Усликао је неколико слика из њене унутрашњости и објавио их на своме Инстаграм профилу. На слици изнад је Рукн Јемени… »