Извор: Телеграф/Забава архива вести 15.06.2017

Вељко само што није заплакао: Када је Цеца пустила глас и покидала свој хит, сви су се најежили! (ВИДЕО)

Телеграф 15.06.2017
Фолк звезда, која је јуче прославила 44. рођендан, отпевала је на свом слављу песму "Наговори" на импресиван начин. Цеца Ражнатовић је јуче (14.јуна) напунила 44 године, а свој рођендан прославила у једном београдском… »

Прва година без Манде... Погледајте ко је све дошао на помен легендарном глумцу (ВИДЕО) (фото)

Телеграф 15.06.2017
Данас се навршава тужних годину дана од смрти Милорада Мандића Манде, а помену непрежаљеном глумцу присуствовали су његови најближи, као и бројне колеге и пријатељи. Данас, 15. јуна, навршава се годину дана од трагичне… »

Док је Цеца славила рођендан њена снајка се проводила на београдском сплаву, па објаснила зашто није на журки! (фото)…

Телеграф 15.06.2017
Ана Цакић дошла је на наступ Марије Шерифовић, иако су је многи очекивали на прослави 44. рођендана фолк звезде. Међу бројним јавним личностима које су синоћ присуствовале наступу Марије Шерифовић на београдском сплаву… »

Генијално прост трик за 10 минута гарантује најбоље КОКИЦЕ које сте икада пробали (ВИДЕО)

Телеграф 15.06.2017
Ако желите да вам кокице испадну савршене сваки пут, дефинитивно морате да испробате овај трик. Ако се спремате да вече проведете уз омиљени филм, кокице су неизоставан део уживања. ГЕНИЈАЛНО: Направите апарат за КОКИЦЕ од… »

Давид није могао да верује својим очима: Ево ко је ушао у "Парове" (фото)

Телеграф 15.06.2017
- Мислим да би њихов улазак јако лоше утицао на мене. Ја се надам да неће остати - рекао је Драгојевић. У “ Паровима” је одржан још један родитељки састанак, а десило се нешто што такмичари и нису очекивали. У вилу… »

Баш је огромна: Погледајте како је изгледала торта за Цецин рођендан (ФОТО)

Телеграф 15.06.2017
Фолк звезда, која је прославила 44. рођендан, је била више него задовољна. Цеца Ражнатовић напунила је 44 године, а рођендан је прославила у једном београдском ресторану. На забави је било пуно људи, а фолк звезда је… »

Увек је максимално дотерана: Ево како секси Наташа Беквалац изглед без трунке шминке! (ФОТО)

Телеграф 15.06.2017
Лепа Новосађанка објавила је фотографију у свом природном издању, а слика је изазвала лавину коментара. Једна од најлепших и најатрактивнијих музичких звезда у Србији, а и шире јесте Наташа Бевкалац. Панонску барбику имамо… »

Лукас се на "Гранду" појавио са ушивеном аркадом! (фото)

Телеграф 15.06.2017
Након сат времена кашњења Аца је на снимање "Звезда Гранда" дошао са ушивеном аркадом, прилично нерасположен. Снимање полуфиналне емисије “Звезде Гранда” данас је каснило сат времена, а нико од чланова жирија осим… »

Лудница! Марија се залетела на Карлеушу са флашом воде, Јелена преклињала да је на једном месту не залије! (ВИДЕО)

Телеграф 15.06.2017
Како се ближи велико финале "Звезда Гранда", атмосфера у студију све је напетија, поготово међу члановима жирија. Финале “ Звезда Гранда” биће одржано 28. јуна у Београду, а друго полуфинално вече популарног музичког… »

Кад води "Дневник" строга је и закопчана, а секси Ивона сада се појавила скоцкана до бола и оборила с ногу! (ФОТО) (ВИДЕО)

Телеграф 15.06.2017
Лепа водитељка РТС-а дошла је на промоцију нове књиге Весне Дедић, у потпуно другачијем издању од оног у ком је скоро свакодневно виђамо. Иако је завршила пејзажну архитектуру игром судбине и захваљујући једном кастингу… »