Београд архива вести 16.07.2017

Суве славине: Сутра без воде делови територије три општине

Блиц 16.07.2017
Потрошачи из појединих улица на општинама Барајево, Звездара и Стари град, сутра ће током дана бити без воде услед планираних радова на водоводној мрежи. Према најави Јавног комуналног предузећа "Београдски водовод и… »

Удес у новом Београду: Повређена жена на пешачком острву

Блиц 16.07.2017
Једна особа је повређена у саобраћајној незгоди која се догодила око 7.30, на углу Булевара Михајла Пупина и Џона Кенедија, кажу из Хитне помоћи. - Она је превезена у Клиничко-болнички центар Земун - кажу из Хитне… »

Дечак повређен у саобраћајној незгоди синоћ испред скупштине

Блиц 16.07.2017
Ноћас у Београду догодиле су се три саобраћајне незгоде, а у једној од њих је повређен 10-годишњи дечак, каже портпарол Хитне помоћи Нада Мацура. Према њеним речима, незгода се догодила у 19:12, на паркингу испред… »

Још један хаос у најави: Багери заузимају од сутра и ову улицу

Блиц 16.07.2017
Градски менаџер Горан Весић изјавио је да сутра почиње реконструкција улице Боре Станковића на Врачарском платоу. Према његовим речима, вредност радова износи 71,8 милиона динара, а посао ће бити завршен у року од пет… »

Аутобуси мере и спољну и унутрашњу температуру

Политика 16.07.2017
Који подаци се тачно приказују на дисплеју зависи од типа возила. – Понекад дође до поремећаја у раду сензора за мерење. Тропске врућине засад су прошле, за неколико дана очекују нас нове, а последњих недеља Београђане… »

Удес на Вождовцу: У судару аутомобила и веспе повређена једна особа

Блиц 16.07.2017
У удесу аутомобила и веспе који се догодио данас на углу улица Стевана Лилића на Вождовцу, у 16.15 часова, повређен је возач веспе. - Мотоциклиста је превежен у Ургентни центар, и још увек није познат степен озбиљности… »

Општина Вождовац укида фактуре за растур воде

Вечерње новости 16.07.2017
Председник го Вождовац Александар Савић најавио обустављање поступака због дуговања водоводу; Потрошња се прецизира новом врстом обрачуна. СВИ судски поступци који су се водили због дуговања за неплаћене рачуне за воду… »

Београђани пружили подршку радницима "Фијата", "Гоше" и "Горења"

Блиц 16.07.2017
Стотинак људи окупило се око 18 сати на Тргу републике како би пружили подршку радницима фабрика "Фијат", "Гоша", "Горење" и малинарима. Окупљени су развукли транспаренте на платоу испред споменика кнезу Михаилу на којима је… »

Акција "ЛимуНада за свратиште": Сок од лимуна пио цео Београд

Вечерње новости 16.07.2017
Акција "Лимунада за свратиште" одржана у 99 објеката; новац намењен за школски прибор. ДА би малишане из Свратишта опремили школским прибором потребним за 1. септембар, хумани Београђани јуче су пили лимунаду. Куповином… »

Судар камиона и комбија, повређена једна особа

Блиц 16.07.2017
Једна особа повређена је јутрос у судару камиона и комбија у Булевару Николе Тесле, код Бранковог моста, кажу из МУП-а. - Удес се догодио око пола седам, повређена је једна особа - кажу из МУП-а. У Хитној помоћи потврдили су… »