Хроника архива вести 16.07.2017

Нови детаљи туче на Закинтосу: Проговорила девојка због које је све почело и ево кога она криви!

Курир 16.07.2017
Девојка због које је избила кобна туча на Закинтосу изјавила за грчке медије да су сукоб изазвали туристи из Србије, који су јој „замерили што се фотографише са црнцем“ ЗАКИНТОС - Сликала сам се с настрадалим америчким… »

Полицијска акција "Арес": Ухапшен момак српске певачице! (фото, видео)

БК ТВ 16.07.2017
У полицијској акцији "Арес" ухапшено је око 360 особа због сумње да су починили различита кривична дела. Између осталих, у та кривична дела се убрајају и производња и стављање у промет опојних дрога, убиство у покушају… »

Преминуо радник повређен у пожару у фабрици у Лучанима

Ало 16.07.2017
М. И. (55) који је тешко повређен у пожару који је избио у фабрици "Милан Благојевић наменска" у Лучанима, преминуо је данас на ВМА. Радник фабрике М. И. (55) који је тешко повређен у пожару који је избио пре два дана у… »

У Грчкој ће судити Србима за убиство на Закинтосу!

Ало 16.07.2017
Суђење осумњиченима за пребијање на смрт америчког туристе на грчком оствру Закинтос одвијаће се у Патрасу, пренела је данас Тањугу бранилац једног од осумњичених Зора Добричанин Никодиновић. Према њеним речима… »

Тужна вест! Преминуо радник повређен у пожару у фабрици "Милан Благојевић"!

БК ТВ 16.07.2017
Радник фабрике М. И. (1962), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два дана у фабрици „Милан Благојевић – наменска“ у Лучанима, преминуо је данас у Војномедицинској академији. Министар… »

Случај Закинтос: Настрадали Американац примио 19 удараца у главу

БК ТВ 16.07.2017
Грчки медији свакодневно извештавају о истрази убиства Американца Бакарија Хедерсона у Лаганасу на грчком острву Закинтос, за које су осумњичени петорица Срба, један Британац српског порекла и један Грк. Тако су новине… »

Адвокат Зора Добричанин брани Србина на Закинтосу: Обишла сам Душана, следеће недеље распоредиће их по затворима

Курир 16.07.2017
ЗАКИНТОС - Адвокат Зора Добричанин Никодиновић каже за Курир да је јутрос обишла свог брањеника Душана Ранковића у притвору полицијске станице на Закинтосу. - Душана још нису одвели код лекара, јер се за то мора сачекати… »

Пуцњава у Врању, једна особа рањена

Ало 16.07.2017
Мушкарац је тешко рањен у пуцњави која се ноћас догодила у клубу "Драма" у Врању. Један мушкарац тешко је рањен у пуцњави у клубу "Драма" у Врању, потвдио је Тањугу портпарол Полицијске управе у том граду Драган… »

Американцу убијеном на Закинтосу глава била као лопта!

Ало 16.07.2017
Американац Бакари Хендерсон добио 19 удараца у главу! Грчке новине “Елефтерос типос“ дошле су до података из истраге о убиству Бакарија Хедерсона у Лаганасу у којима се наводе тачни описи његових повреда. На основу доказа… »

Хапшење широм Србије: Погледајте како је изгледала полицијска акција "Арес" (видео)

БК ТВ 16.07.2017
Полиција је данас због више кривичних дела ухапсила 360 особа, а против још 202 су поднете кривичне пријаве. Ову информацију у јавности је саопштио министар унутрашњих послова Небојшта Стефановић, а убрзо након акције… »