Хроника архива вести 16.07.2017

Ово су Ирена (29) и Вељко (33) који су погинули код Будве: Изгубили живот на мотору у директном судару

Курир 16.07.2017
Ирена З. (29) и Вељко Р. (33) погинули су у суботу код Будве, у судару аутомобила и мотора. Према првим информацијама, њих двоје су на мотору из непознатних разлога прешли у супротну траку и директно се сударили са голфом. У… »

Погледајте како су хапсили криминалце!

Ало 16.07.2017
У полицијској акцији Арес ухапшено 360 особа због више кривичних дела. У полицијској акцији Арес ухапшено је 360 особа. Они су ухапшени због сумње да су починили различита кривична дела. Полиција је хапсила особе који се… »

После ужаса на новом Београду и Раковици: Стручни тимови за кризне ситуације

Вечерње новости 16.07.2017
Породичне трагедије у две београдске општине намећу системску промену рада Центара за социјални рад. Ана Најман: Те екипе имале би времена и знања да за сваки појединачни случај праве решења. ДВЕ мајке и једно дете убијени… »

Две године од трагедије: Самоубиство инспекторке из Ниша држава бацила у заборав!

Курир 16.07.2017
Иако је у опроштајном писму навела да одузима себи живот због мобинга и шиканирања надређених из Полицијске управе Ниш, надлежне институције никада те тврдње нису испитале нити су покренуле поступак против одговорних НИШ… »

Прешево: Заплењен арсенал оружја у некадашњем штабу ОВК

Блиц 16.07.2017
У акцији припадника МУП-а Србије у две куће у албанском селу Мађере код Прешева пронађен је и заплењен арсенал оружја. Због недозвољеног поседовања оружја и експлозивих материја ухапшени су браћа Сејфедин и Насер Салихи… »

Пуцњава у ноћном клубу у Врању, једна особа рањена

БК ТВ 16.07.2017
Мушкарац је тешко рањен у пуцњави која се ноћас догодила у клубу "Драма" у Врању. Како су за РТС рекли у Полицијској управи у Врању, на мушкарца је пуцано из кратежа. Тешка саобраћајка у Великој Крсни! Родитељи и беба… »

Потресне пријаве и писма надлежнима откривају како је монструм годинама малтретирао и како је нико није спасао

БК ТВ 16.07.2017
“Молим вас да хитно нешто предузмете јер поступањем Николић Марка сматрам да је угрожен не само мој живот, већ живот мојих најближих”. Ово је само део потресних речи и вапаја које је писала Маја Ђорђевић (38)… »

Марко прети нашем сину да ме више неће видети!

Ало 16.07.2017
Убијена Маја Ђорђевић писала надлежнима и упозорила их да Марко Николић прети њој и њеној деци! “Молим вас да хитно нешто предузмете јер поступањем Николић Марка сматрам да је угрожен не само мој живот, већ живот… »

Двоје погинулих, седморо повређених код Бечеја

Ало 16.07.2017
Две особе су погинуле, а седам је повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас догодила на путу Нови Сад - Бечеј. Деветнаестогодишња девојка и старији мушкарац су погинули, а седам особа је повређено у судару… »

Стравичан судар код Бачког Градишта: Две особе настрадале, седам повређених!

БК ТВ 16.07.2017
Две особе су погинуле, а седам је повређено у саобраћајној несрећи која се догидла јутрос око два сата на путу Нови Сад - Бечеј. Како преноси Радио телевизија Србије, у судару два путничка аутомобила погинули су… »