Хроника архива вести 16.07.2017

Бакари ме је ударао флашом у главу, пао ми је мрак на очи!

Ало 16.07.2017
Ухапшени Душан Ранковић је у присуству својих бранилаца дао детаљан исказ истражном судији у којем је описао како је због свађе око стола. Душан Ранковић, један од осумњичених за пребијање на смрт америчког туристе на… »

Дечак повређен у саобраћајки код Скупштине

Ало 16.07.2017
Повређени дечак превезен на Институт за мајку и дете. Ноћас у Београду догодиле су се три саобраћајне незгоде, а у једној од њих је повређен 10-годишњи дечак, рекла је Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура. Према… »

Гола девојчица (3) пронађена мртва у колима свог деде!

Ало 16.07.2017
Беживотно тело девојчице српског порекла пронађено у аутомобилу њеног деде код Напуља, где се претходно сатима играла с неколико других малишана. Девојчица је, наводно, била без одеће. Троипогодишња Мартина М., за коју… »

Отац брани сина убицу: Марко је био под притиском, није био насилан!

БК ТВ 16.07.2017
Отац Марка Николића, који је у среду брутално убио Мају Ђорђевић и сина Михаила испред Центра за социјални рад у Раковици, и даље не може да верује шта се догодило. "Ево, ово су Михаилове играчке, ту се и сад у среду… »

Марко убио сина да казни мајку!

Ало 16.07.2017
Убити нејако дете, па још и своје, тумачи се у виду феномена „ја ћу те повредити, па макар и ја трпео после”, каже психијатар Јован Марић. Монструм Марко Николић (43) убио је најпре свог четворогодишњег сина Михаила… »

Несрећа на мору: Дечак из БиХ пао с педалине у Макарској, хитно пребачен у сплитску болницу

Блиц 15.07.2017
Дечак из БиХ спасен је након пада с педалине у море у Макарској. Како преносе хрватски медији, дечак је пао с педалине у суботу, а када су спасиоци дошли до њега био је у несвести. Дечак је хитно пребачен у болницу у Сплиту… »

Хорор у Новом Пазару: На градилишту нађени посмтрни остаци неколико особа

Вечерње новости 15.07.2017
Радници који раде на изградњи нове зграде Хитне помоћи у Новом Пазару нашли су посмртне остатке неколико особа. Радници који раде на изградњи нове зграде Хитне помоћи у Новом Пазару нашли су посмртне остатке неколико особа… »