Извор: Ало архива вести 16.07.2017

Букте пожари у Црној Гори, наређена евакуација!

Ало 16.07.2017
Шумски пожар већих размера избио је јутрос између општина Тиват и Котор. Наређена евакуација насеља Бигове и Љуштице. Пожар букнуо и у Сутомору и Подгорици. Пожари од јутрос бесне на Јадрану. Поред драме која се… »

Срби изгинули код Будве

Ало 16.07.2017
Двоје држављана Србије изгубило је живот у тешкој саобраћајној несрећи недалеко од Будве. Држављани Србије Р. В. и З. И, страдали су у суботу око 19.20 сати на локалном путу између Трстена и Плоче недалеко од Будве… »

Велики пожар код Шибеника прети да прогута куће!

Ало 16.07.2017
Ватра се проближила кућама па су ватрогасци тако гасили ватру и у двориштима и вртовима. Права драма одиграва се у шибенском насељу Бродарица где је јутрос избио пожар у непосредној близини кућа, а истровремено је букнуо… »

Пукла водоводна цев, однела пола плаже!

Ало 16.07.2017
Многи купачи остали су без својих ствари. Поједини делови Будве ноћас нису имали воду након што је на плажи у Бечићима пукла водоводна цев. Вода која је шикљала из пукнуте цеви однела је пола плаже, а многи купачи остали… »

Осим усана Далила је напунила још нешто! (ФОТО)

Ало 16.07.2017
Далила Мујић, сада већ велика ријалити звезда, након изласка из Парова непрестано је под будним оком медија. Њени фанови с нестрпљењем ишчекуку сваку нови фотографију коју избаци на друштвене мреже, а како време пролази… »

Каја показала вилу и приватни авион (ФОТО)

Ало 16.07.2017
Она стварно зна да живи. Атрактивна певачица Катарина Остојић Каја као и многе звезде на нашем естрадном небу уредно објављује статусе на друштвеним мрежама, те са својим фановима дели животне тренутке. А пост схаред би … »

"Уместо да спрема сестри свадбу, она њему сахрану"

Ало 16.07.2017
Држављани Србије Вељко Радисављевић (33) и Ирена Златковић (29) погинули су синоћ у саобраћајној несрећи на путу између плажа Трстено и Плоче код Будве. До несреће је дошло, како пишу црногорски медији, када је голф… »

Фејсбук гори, ево кога криве за смрт Американца на Закинтосу

Ало 16.07.2017
"Ви сте криви за његову смрт", "Надам се да ћете изгубити све госте", "Ви сте срамота"... Ово су само неки од коментара које су посетиоци оставили последњих неколико дана на званичној Фејсбук страници бара "Баркод" у Закинтосу… »

Ево колико се чека на граничним прелазима

Ало 16.07.2017
Према мајновијим информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима у Србији дужа су чекања због великог прилива возила, саопштило је вечерас ЈП Путеви Србије. Како се наводи, највише се чека на граничном… »

Због овога је Емина одложила све обавезе

Ало 16.07.2017
У дому Емина Јаховић и Мустафе Сандала данас је диван дан. Наиме, Мустафина мајка слави рођендан, а читава породица се окупила упркос свим обавезама, па и пословним. Емина је на турском свекрви честитала рођендан. А пост… »