Извор: Ало/Хроника архива вести 16.07.2017

Срби изгинули код Будве

Ало 16.07.2017
Двоје држављана Србије изгубило је живот у тешкој саобраћајној несрећи недалеко од Будве. Држављани Србије Р. В. и З. И, страдали су у суботу око 19.20 сати на локалном путу између Трстена и Плоче недалеко од Будве… »

"Уместо да спрема сестри свадбу, она њему сахрану"

Ало 16.07.2017
Држављани Србије Вељко Радисављевић (33) и Ирена Златковић (29) погинули су синоћ у саобраћајној несрећи на путу између плажа Трстено и Плоче код Будве. До несреће је дошло, како пишу црногорски медији, када је голф… »

Фејсбук гори, ево кога криве за смрт Американца на Закинтосу

Ало 16.07.2017
"Ви сте криви за његову смрт", "Надам се да ћете изгубити све госте", "Ви сте срамота"... Ово су само неки од коментара које су посетиоци оставили последњих неколико дана на званичној Фејсбук страници бара "Баркод" у Закинтосу… »

Преминуо радник повређен у пожару у фабрици у Лучанима

Ало 16.07.2017
М. И. (55) који је тешко повређен у пожару који је избио у фабрици "Милан Благојевић наменска" у Лучанима, преминуо је данас на ВМА. Радник фабрике М. И. (55) који је тешко повређен у пожару који је избио пре два дана у… »

У Грчкој ће судити Србима за убиство на Закинтосу!

Ало 16.07.2017
Суђење осумњиченима за пребијање на смрт америчког туристе на грчком оствру Закинтос одвијаће се у Патрасу, пренела је данас Тањугу бранилац једног од осумњичених Зора Добричанин Никодиновић. Према њеним речима… »

Пуцњава у Врању, једна особа рањена

Ало 16.07.2017
Мушкарац је тешко рањен у пуцњави која се ноћас догодила у клубу "Драма" у Врању. Један мушкарац тешко је рањен у пуцњави у клубу "Драма" у Врању, потвдио је Тањугу портпарол Полицијске управе у том граду Драган… »

Американцу убијеном на Закинтосу глава била као лопта!

Ало 16.07.2017
Американац Бакари Хендерсон добио 19 удараца у главу! Грчке новине “Елефтерос типос“ дошле су до података из истраге о убиству Бакарија Хедерсона у Лаганасу у којима се наводе тачни описи његових повреда. На основу доказа… »

Погледајте како су хапсили криминалце!

Ало 16.07.2017
У полицијској акцији Арес ухапшено 360 особа због више кривичних дела. У полицијској акцији Арес ухапшено је 360 особа. Они су ухапшени због сумње да су починили различита кривична дела. Полиција је хапсила особе који се… »

Марко прети нашем сину да ме више неће видети!

Ало 16.07.2017
Убијена Маја Ђорђевић писала надлежнима и упозорила их да Марко Николић прети њој и њеној деци! “Молим вас да хитно нешто предузмете јер поступањем Николић Марка сматрам да је угрожен не само мој живот, већ живот… »

Двоје погинулих, седморо повређених код Бечеја

Ало 16.07.2017
Две особе су погинуле, а седам је повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас догодила на путу Нови Сад - Бечеј. Деветнаестогодишња девојка и старији мушкарац су погинули, а седам особа је повређено у судару… »