Извор: Бета видео архива вести 16.07.2017

Стефановић: Ухапшено 360 особа због дроге, оружја, изнуда

Бета видео 16.07.2017
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да је у опсежној полицијској акцији која је оперативно трајала више месеци у 27 општина и градова ухапшено 360 особа због разних кривичних дела.… »

У Пули ове године 170 филмова, вечерас у Арени филмови Невиа Марасовића и Инес Тановић

Бета видео 16.07.2017
ПУЛА - На 64 Међународном флмском фестивалу у Пули публика ће вечерас у великој Арени имати прилику да види филмове ``Горан`` Невија Марасовића. љубавну драму која се догађа у предивиним деловима Горског Котора и ``Нашу… »

Вучић: Жив сам. добре воље и довољно здрав

Бета видео 16.07.2017
ВАШИНГТОН - ``Жив сам, и као што видите и добре воље и довољно здрав да се секирају много што не могу да ме победе``, рекао је Вучић шаљиво новинарима који из Вашингтона извештавају о његовој посети САД. На… »

Вучић: Нема шта да буде похваљено у акцији ``Олуја

Бета видео 16.07.2017
ВАШИНГТОН - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да сматра да нема шта да буде похваљено у акцији ``Олуја``. То један од најтужнијих дана у српској историји Став је републике Србије . Вучић је рекао да жели добре… »

Вучић : Србија војно неутрална

Бета видео 16.07.2017
ВАШИНГТОН - Председник Србије Александар Вучич о сарадњи са Русијом, и ``Партнетсву за мир``, поновио је да Србија војно неутрална и да ће то јасно рећи Вашингтону и да Србија жели добру сардању и са САД и Русијом``.… »

Вучић: Разговараћемо и о паљењу америчке амбасаде и случају Битићи

Бета видео 16.07.2017
ВАШИНГТОН - Председник Србије Александар Вучић је рекао да ће у Вашингтону бити разговора и око паљења амбасаде САД у Београду ``где ствари иду у добром току``. За случај ``Битићи``, Вучић је рекао новинарима да ``нико… »

Вучић: У САД разговори о односима Београд-Приштина и Србија-Русија

Бета видео 16.07.2017
ВАШИНГТОН - Председник Србије Александа Вучић и делегација Србије долазе на разговоре у Вашингтону. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће на састанку са званичницима САД у Вашингтону разговарати о… »

Стефановић: Највеће у акције у Београду и Новом Саду

Бета видео 16.07.2017
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић није износио појединачно много детаља о акцијама али је рекао да су највеће акције извдене у Београду и Новом Саду, захваљујући и истаквишси одличну сарадњу и… »