Извор: БК ТВ архива вести 16.07.2017

Критично и у Сутомору: Ватрогасци бране цркву и куће од пожара (фото)

БК ТВ 16.07.2017
Велики пожар, који се због ветра веома брзо шири, букти и у Сутомору, на југу Црне горе. Ватра је захватила борову шуму на Голом брду, и прети да захвати цркву Свете Петке и оближње куће. Ватрогасне екипе су на терену, ватра… »

У несрећи код Будве погинули младић и девојка из Србије

БК ТВ 16.07.2017
Држављани Србије Вељко Радисављевић (33) и Ирена Златковић (29) погинули су у суботу увече у саобраћајној несрећи на путу између плажа Трстено и Плоче код Будве. Они су били на мотору који се сударио са путничким… »

Црногорски министар одбране: Нећемо у рат ни против Срба, ни против Албанаца

БК ТВ 16.07.2017
Црна Гора своје војнике неће упућивати у рат ни против Срба, ни против Албанаца на Косову, већ ће их само ангажовати у контексту очувања и јачања регионалног и глобалног мира и безбедности, изајвио је црногорски министар… »

Дивљају пожари на Јадрану: Пламен на четири локације, а у неким местима гори одмах уз куће (фото, видео)

БК ТВ 16.07.2017
Широм Јадрана од јутрос букте шумски пожари, а на Пагу је морало да дође до евакуације људи. Нешто иза 10.30 сати на Бродарици преко пута плаже Резалишта избио је пожар у непосредној близини кућа. Јаке ватрогасне снаге… »

Саниран квар на водоводној цеви у Бечићима (видео)

БК ТВ 16.07.2017
Екипе будванског Регионалног водовода санирале су квар на водоводној цеви на плажи у Бечићима и вода је пуштена у систем, преноси РТЦГ. Јуче на плажи у Бечићима дошло је до пуцања спојнице две цеви Регионалног водовода… »

Ове општине у Београду ће сутра бити без воде!

БК ТВ 16.07.2017
Потрошачи из појединих улица на општинама Барајево, Звездара и Стари град, сутра ће током дана бити без воде услед планираних радова на водоводној мрежи. Током радова на Звездари, од 8.30 до 14 сати, славине ће бити суве у… »

Трагедија на летовању: Младић покушао да спаси две девојке, па се сви утопили

БК ТВ 16.07.2017
У летовалишту Влоре у Албанији у суботу су се утопиле три особе, међу којима је, према још непотврђеним информацијама, и 24-годишњи Бењамин Ферати из Сребреника Овај младић био је на одмору у овом познатом летовалишту, а… »

Из БиХ стиже неочекивани шамар: Срушен највећи "хрватски сан"!

БК ТВ 16.07.2017
Одлуком Европске комисије о исплати 375 милиона евра за изградњу Пељешког моста уклоњена задња препрека за највећи хрватски инфраструктурни пројекат. И баш кад се чинило да је уклоњена и последња препрека, из Босне и… »

Пожар у БиХ: Ветар отежава гашење, пламен на неколико стотина метара од кућа

БК ТВ 16.07.2017
Ватрогасци у БиХ данима се боре са пожарима који избијају на бројним локацијама, али како јаљају данас је ситуација нешто боља него петходних дана. Пожар који је плануо изнад мостарског насеља Лука ношен северним ветром… »

Човић: Односи са суседима треба да буду много бољи

БК ТВ 16.07.2017
Односи са суседима треба да буду много бољи од оних током последњих годину - годину и по дана, а сигуран сам да ће председник Србије Александар Вучић бити један од првих који ће званично посетити БиХ, изјавио је данас… »