Извор: Блиц/Београд архива вести 16.07.2017

Суве славине: Сутра без воде делови територије три општине

Блиц 16.07.2017
Потрошачи из појединих улица на општинама Барајево, Звездара и Стари град, сутра ће током дана бити без воде услед планираних радова на водоводној мрежи. Према најави Јавног комуналног предузећа "Београдски водовод и… »

Удес у новом Београду: Повређена жена на пешачком острву

Блиц 16.07.2017
Једна особа је повређена у саобраћајној незгоди која се догодила око 7.30, на углу Булевара Михајла Пупина и Џона Кенедија, кажу из Хитне помоћи. - Она је превезена у Клиничко-болнички центар Земун - кажу из Хитне… »

Дечак повређен у саобраћајној незгоди синоћ испред скупштине

Блиц 16.07.2017
Ноћас у Београду догодиле су се три саобраћајне незгоде, а у једној од њих је повређен 10-годишњи дечак, каже портпарол Хитне помоћи Нада Мацура. Према њеним речима, незгода се догодила у 19:12, на паркингу испред… »

Још један хаос у најави: Багери заузимају од сутра и ову улицу

Блиц 16.07.2017
Градски менаџер Горан Весић изјавио је да сутра почиње реконструкција улице Боре Станковића на Врачарском платоу. Према његовим речима, вредност радова износи 71,8 милиона динара, а посао ће бити завршен у року од пет… »

Удес на Вождовцу: У судару аутомобила и веспе повређена једна особа

Блиц 16.07.2017
У удесу аутомобила и веспе који се догодио данас на углу улица Стевана Лилића на Вождовцу, у 16.15 часова, повређен је возач веспе. - Мотоциклиста је превежен у Ургентни центар, и још увек није познат степен озбиљности… »

Београђани пружили подршку радницима "Фијата", "Гоше" и "Горења"

Блиц 16.07.2017
Стотинак људи окупило се око 18 сати на Тргу републике како би пружили подршку радницима фабрика "Фијат", "Гоша", "Горење" и малинарима. Окупљени су развукли транспаренте на платоу испред споменика кнезу Михаилу на којима је… »

Судар камиона и комбија, повређена једна особа

Блиц 16.07.2017
Једна особа повређена је јутрос у судару камиона и комбија у Булевару Николе Тесле, код Бранковог моста, кажу из МУП-а. - Удес се догодио око пола седам, повређена је једна особа - кажу из МУП-а. У Хитној помоћи потврдили су… »

"Да ли је 200 динара важније од нашег: Живота?" Ако после овог упозорења не плате одржавање улаза, неће никад

Блиц 16.07.2017
Драстичном опоменом у новобеоградском блоку 45 комшије су покушале неплатишама да укажу зашто је важно бити одговоран. Пожар који је захватио солитер у Лондону током јуна и однео 80 живота био је и више него сликовит… »

Купују воће и поврће на комад: Пијачари се жале на беспарицу и сушу

Блиц 15.07.2017
Пијачари тврде да су цене на тезгама исте као и јула прошле године, али муштерија има све мање. Неки купују и на комад. - Мање купују, јер нема народ паре. Кад би пензионерима мало повећали пензије и нама би било боље, јер… »

Сајам држава: Пут око света за неколико сати

Блиц 15.07.2017
Београђани који у уторак дођу у Дорћол Платз, имаће прилику да у једном дану бесплатно пропутују читав свет. Наиме, излагачи са свих континената ће на својим штандовима представити традиционална јела, пића, слаткише и… »