Извор: Дневник/Хроника архива вести 16.07.2017

Стефановић: Из Србије 49 људи отишло да се бори за ИСИС

Дневник 16.07.2017
БЕОГРАД : Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је из Србије 49 људи отишло да се бори на страни Исламске државе. "Неки су погинули, неки су још увек тамо. Није то велики број као из других држава… »

Код Будве на мотору погинули младић и девојка из Србије

Дневник 16.07.2017
БУДВА: Мотоциклиста В. Р. (33) и девојка И.З. (29) која је била са њим на мотоциклу, држављани Србије, погинули су у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на локалном путу Јаз-Плоче код Будве, преноси РТЦГ. Наводи се… »

Код надаљске раскрснице погинули мушкарац и девојка, шесторо повређено

Дневник 16.07.2017
Свадбено весеље с трагичним крајем. То би у најкраћем могло да се каже поводом саобраћајне несреће која се догодила ујутру око два сата код надаљске раскрснице, у којој је двоје погинуло и шесторо повређено. Живот је… »

Преминуо радник повређен у пожару у Лучанима

Дневник 16.07.2017
БЕОГРАД : Радник фабрике "Милан Благојевић - наменска", М. И. (1962), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два у фабрици у Лучанима, преминуо је данас у Војномедицинској академији, саопштило… »

Суђење за смрт Американца на Закинтосу биће у Патрасу

Дневник 16.07.2017
ЗАКИНТОС: Суђење осумњиченима за пребијање на смрт америчког туристе на грчком оствру Закинтос одвијаће се у Патрасу, пренела је данас Тањугу бранилац једног од осумњичених Зора Добричанин Никодиновић. Према њеним… »

Врање: Пуцњава у ноћном клубу, рањен мушкарац

Дневник 16.07.2017
БЕОГРАД: Један мушкарац тешко је рањен у пуцњави у клубу "Драма" у Врању, потвдио је Тањугу портпарок Полицијске управе у том граду Драган Стаменковић. Он је рекао да је око 2.45 јутрос у дискотеци "Драма" у Врању… »

Куће и становници Бигове нису угрожени пожаром

Дневник 16.07.2017
ПОДГОРИЦА: Велики пожар који је јутрос и око 9:00 сати избио на граници између Кртола и Доњег Грбља, односно између општина Тиват и Котор, гасе припадници ватрогасних служби из више градова, добровољци и мештани, јавља… »