Извор: Глас Западне Србије архива вести 16.07.2017

Полицијска акција

Глас Западне Србије 16.07.2017
Због више кривичних дела полиција је ухапсила 360 особа, а против још 202 особе поднете су кривичне пријаве у редовном поступку, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Полицијска акција "Арес"… »

Преминуо повређени радник предузећа "Милан Благојевић"

Глас Западне Србије 16.07.2017
Лучани - Радник фабрике М. И. (1962), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два дана у фабрици „Милан Благојевић - наменска“ у Лучанима, преминуо је данас у Војномедицинској академији… »

Доминацију ужичких "ласти" гледао и Радомир Антић

Глас Западне Србије 16.07.2017
Ужице - Престо старог железничког моста и Ђетиње под њим, на ужичкој Плажи, освојили су скакачи из Ужица, "дозволивши" конкуренцији да из њиховог града од шест могућих однесе два пехара. На 26. скоковима са… »

Променљиво облачно и свеже, местимично с кишом

Глас Западне Србије 16.07.2017
Током дана променљиво облачно и свеже, местимично краткотрајна киша и пљускови са грмљавином. Ветар ће бити слаб и умерен, северни. Најнижа температура од 14 до 18, највиша од 22 на југоистоку до 27 степени на… »

Хитним мерама против насилника

Глас Западне Србије 16.07.2017
Појачане патроле уз центре за социјални рад и контрола породица у којима је вец било насиља, мере су које полиција већ примењује после злочина који су се догодили испред тих центара, изјавио је директор полиције Владимир… »

Чачанин најбољи и најмлађи косач на Рајцу

Глас Западне Србије 16.07.2017
Љиг - Вук Вучковић из Прељине код Чачка, победник је овогодишње манифестације "Косидба на Рајцу". Овај осамнаестогодишњак је по оцени жирија био најбољи у конкуренцији 22 такмичара из Србије, Црне Горе и Босне и… »

Селимовић: Људи на овим просторима причају истим језиком

Глас Западне Србије 16.07.2017
Не могу да разумем када кажу преведи ми на босански, црногорски, шта има да се преведе, које су то речи које се не знају, пита историчар и редовни члан Матице српске, Салих Селимовић, додајући да на овим просторима сви… »

Добар род жутог злата, произвођачи задовољни ценом

Глас Западне Србије 16.07.2017
Чачак - Село Миоковци за свој стандард изнад просека, у односу на остала чачанске села, дугује жутом злату, односно кајсији, која се ове године упркос априлском снегу и мразу, "поломила од рода". Произвођачи кажу да цена… »

Ћатић: Због грађана прихватам споразум, власт не зна или неће

Глас Западне Србије 16.07.2017
Пријепоље - Пријепољски привредник и високи функционер СДП-а, Осман Ћатић, твди да се ових дана против њега води хајка од стране дела општинске власти, али да су у све то укључени и поједини медији. Ћатић у саопштењу… »

Погледајте ко све сутра неће имати струју

Глас Западне Србије 16.07.2017
Чачак, Горњи Милановац - Због радова на реконструкцији нисконапонске мреже, у понедељак ће без електричне енергије бити потрошачи у Остри, засеок Добриње, извод према Вујетинцима, у времену од 08:00 до 15:00 часова… »