Извор: Инсајдер архива вести 16.07.2017

Полицијска акција "Арес": Ухапшено 360 особа

Инсајдер 16.07.2017
Због више кривичних дела полиција је ухапсила 360 особа, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Они су ухапшени у полицијској акцији "Арес”. Ова лица ухапшена су због сумње да су починили… »

Кнежевић: Ризик да Фијат измести пословање из Србије

Инсајдер 16.07.2017
Министар привреде Србије Горан Кнежевић изјавио је да су представници Штрајкачког одбора крагујевачког "Фијата" вратили све што им је "стављено на сто" као опција, и изразио бојазан да би компанија "Фиат Крајслер аутомобили… »

Скуп подршке студената радницима у штрајку и малинарима

Инсајдер 16.07.2017
У Београду и Новом Саду пар стотина студента одржало је скупове подршке радницима Гоше, Горења, Фијата који штрајкују и малинарима. У Београду око 200 студената у организацији покрета „Седам захтева“прошетало је Кнез… »

Сусрет Џанга и Гојковић: Још једна потврда „челичног пријатељства“

Инсајдер 16.07.2017
Председник Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Кине Џанг Деђијанг и председница Скупштине Србије Маја Гојковић потписали су данас у Београду Меморандум о разумевању који, како су истакли, представља нову фаза… »

Талас штрајкова у Србији: Да ли су радници сами у борби за своја права?

Инсајдер 16.07.2017
У последњих неколико недеља Србију су преплавиле вести о радничким штрајковима у више предузећа. Срећко Михаиловић, социолог и руководилац Центра за развој синдикализма, каже у интервјуу за Инсајдер да се десило… »

Вучић с шефом Бироа националне гарде САД: Најбоља је војна сарадња

Инсајдер 16.07.2017
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Вашингтону са шефом Бироа националне гарде САД генералом Џозефом Ленгијелом с којим је разговарао о сарадњи Војске Србије и Националне гарде САД, саопштено је из… »

Вучић: У САД разговори о односима Београд-Приштина и Србија-Русија

Инсајдер 16.07.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће на састанку са званичницима САД у Вашингтону разговарати о односу Београда и Приштине, и о односима Србије с Русијом. "Из најава видим да ће их занимати однос… »

Вулин: Могуће да неко има боље авионе, али да има боље обучене људе то већ није могуће

Инсајдер 16.07.2017
Извидјаче Копнене војске Србије који су на обуци на планини Мали Јастребац крај Ниша, данас су посетили нови министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба, генерал Љубиша Диковић, саопштило је Министарство… »

Стефановић: Медији поново убијају жртву

Инсајдер 16.07.2017
Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић је данас изјавио да су према истрази убистава две жене и једног детета у београдским центрима за социјални рад, полицијски службеници поступали у складу с правилима. "Ако… »

Преминуо повређени радник фабрике Милан Благојевић- наменска

Инсајдер 16.07.2017
Радник фабрике М. И. (1962), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два дана у фабрици „Милан Благојевић – наменска“ у Лучанима, преминуо је данас у Војномедицинској академији, саопштило… »