Извор: Југ пресс архива вести 16.07.2017

Две особе ухапшене због оружја

Југ пресс 16.07.2017
ВРАЊЕ Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су у Врању две особе због основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа. Код… »

Пожари у Сувој реци и на Шпитаљском гробљу

Југ пресс 16.07.2017
ЛЕСКОВАЦ У два пожара, који су јуче избили у Лесковцу, није било повредјених али је причињена знатна материјална штета. У насељу “Сува река” изгореле су две шупе а на још две куће делови кровова. Како ЈУГпресс сазнаје… »

Киша прекинула Друм Дум фестивал

Југ пресс 16.07.2017
ЛЕСКОВАЦ Друге вечери ДДФ програм је само делимично одржан, јер је киша упропастила жељу организатора и публике за добрим проводом. Програм је каснио, у једном тренутку је изгледало да ће све бити у реду, почео је наступ… »

Сусрети инвалида рада и инвалидских пензионера на Власинском језеру

Југ пресс 16.07.2017
ВЛАСИНСКО ЈЕЗЕРО И ове године у организацији Удружења инвалида рада и инвалидских пензионера града Лесковаца организован је сусрет на Власинском језеру за чланове ових удружења из Србије и Македоније. На Власинском језеру су… »

О факултетима и незапослености у Медведји

Југ пресс 16.07.2017
МЕДВЕДЈА Одељења Економског И Правног факулетат у Медведји већ три године нису уписала ниједног студента. Оно што је замишљено као добра идеја , пружање шансе за образовање на кућном прагу пре свега младих из Медведје… »

Хапшење у Врању због седам килограма марихуане

Југ пресс 16.07.2017
ВРАЊЕ Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су у Врању Б.Г. код кога је полиција пронашла око седам и по килограма марихуане спаковане у 13 пакета. На парцели поред породичне куће у пластенику пронађено је 19… »

Ухапшен због недозвољених полних радњи

Југ пресс 16.07.2017
ВРАЊЕ Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су у на територији Полиицјске управе Врање Д.М. (1955) због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње. Постоје основи сумње да… »

Ухапшени због шверца миграната

Југ пресс 16.07.2017
БУЈАНОВАЦ-БЕОГРАД МУП Србије саопштио је данас да су припадници Службе за борбу против организованог криминала , а по налогу Тужилаштва за организовани криминал, након вишемесечне истраге усмерене на откривање кривичних… »

Селективно спроводјење пресуда ?

Југ пресс 16.07.2017
ЛЕСКОВАЦ Полиција је, без најаве и са “марицом” испред куће, пре неколико дана одвела Божидара Стојановића, некадашњег начелника финансија општине Лесковац у нишки затвор, а по пресуди у случају афере са злоупотребом… »

“Уметношћу до заједнице” за врањанце и бујановчане

Југ пресс 16.07.2017
ВРАЊЕ-БУЈАНОВАЦ У оквиру пројекта “Уметношћу до заједништва” , који спроводи НВО Центар за Активизам Врање, уз подршку Европске омладинске фондације Савета Европе (ЕИФ) 15. и 16. јула у Врању биће одржан тренинг за… »