Извор: Курир/Хроника архива вести 16.07.2017

(Видео) Полицијска акција Арес: Ухапшено 360 особа због више кривичних дела!

Курир 16.07.2017
БЕОГРАД - Због више киривичних дела полиција је ухапсила 360 особа, а против још 202 поднете су кривичне пријаве у редовном поступку. Они су ухапшени у полицијској акцији "Арес", због сумње да су починили различита… »

Стравична несрећа код Бачког Градишта: Девојка (20) и мушкарац (50) погинули у повратку са свадбе! 7 повређено, међу…

Курир 16.07.2017
Две особе су погинуле, а седам је повређено у саобраћајној несрећи која се на путу Нови Сад - Бечеј догодила јутрос око два сата. У судару два путничка аутомобила, који се догодио из правца Новог Сада код излаза за Темерин, у… »

Трагедија: Преминуо радник који је тешко повређен у фабрици у Лучанима

Курир 16.07.2017
Радник фабрике М. И. (55), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два дана у фабрици „Милан Благојевић – наменска“ у Лучанима, преминуо је данас у Војномедицинској академији Министар… »

Пуцњава у ноћном клубу: Тешко рањен мушкарац (33) у Врању

Курир 16.07.2017
Мушкарац Б.С. (33) је тешко рањен у пуцњави која се ноћас догодила у клубу "Драма" у Врању. Како сазнајемо, до пуцњаве је дошло око 3 сата ујутру, а на њега је пуцао мушкарац стар 24 године. Како је речено у Полицијској… »

Мајини вапаји које је полиција игнорисала: Молим вас да ме заштитите, убиће мене и моју породицу!

Курир 16.07.2017
"Он је детету упућивао поруке 22. фебруара 2017. године речима ‘никада нећеш видети маму‘. Оне ме јако застрашују и брину, као и моју породицу. Ми живимо у константном страху, а сви се оглушују: полиција, ЦЗСР Раковица… »

Појавио се нови сведок туче на Закинтосу: Србин који је био у друштву Американаца испричао шта се десило! Хендерсон убијен…

Курир 16.07.2017
Бакари Хендерсон, амерички студент који је 7. јула преминуо на Закинтосу у нападу је задобио 19 удараца, од којих већину у врат, а повредама је подлегао већ после другог или трећег ударца, објавио је грчки портал Иефимерида… »

Монструма у затвору чека пакао Затвореници му поручили: Распорићемо те да умреш у мукама као твоја жена и дете

Курир 16.07.2017
Двоструки убица налази се у Централном затвору у Београду са још тројицом затвореника у ћелији. - Не прави проблеме и не жали се на услове у којима се налази. Редовно једе, али једва да комуницира са осталима. Стражарима се не… »

Стоп злостављању: Не плашите се, одмах пријавите насилника!

Курир 16.07.2017
Жене су указале и на то да нови закон о спречавању насиља у породици мора почети да се примењује, а не да буде само „мртво слово на папиру“ Група жена, међу којима и оне које су жртве насиља у породици, одржала је… »

Нови детаљи туче на Закинтосу: Проговорила девојка због које је све почело и ево кога она криви!

Курир 16.07.2017
Девојка због које је избила кобна туча на Закинтосу изјавила за грчке медије да су сукоб изазвали туристи из Србије, који су јој „замерили што се фотографише са црнцем“ ЗАКИНТОС - Сликала сам се с настрадалим америчким… »

Адвокат Зора Добричанин брани Србина на Закинтосу: Обишла сам Душана, следеће недеље распоредиће их по затворима

Курир 16.07.2017
ЗАКИНТОС - Адвокат Зора Добричанин Никодиновић каже за Курир да је јутрос обишла свог брањеника Душана Ранковића у притвору полицијске станице на Закинтосу. - Душана још нису одвели код лекара, јер се за то мора сачекати… »