Извор: Н1 Инфо архива вести 16.07.2017

Пожари широм региона, евакуација становништва са Луштице

Н1 Инфо 16.07.2017
Део становнишка на црногорском полуострву Луштица и од Грабовица ка Бигову евакуисан је због пожара који се нагло разбуктао и великом брзином се шири због јаког ветра. Пожар у источној Херцеговини ватрогасци држе под… »

Вучић: У САД разговори о односима с Приштином, али и Русијом

Н1 Инфо 16.07.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће на састанку са званичницима САД у Вашингтону разговарати о односу Београда и Приштине, и о односима Србије с Русијом. Извор: Н1инфо Председник Србије посету САД почео је… »

Младић и девојка из Србије погинули у несрећи код Будве

Н1 Инфо 16.07.2017
Држављани Србије Вељко Р. (33) и Ирена З. (29) погинули су синоћ у саобраћајној несрећи на путу између плажа Трстено и Плоче код Будве, потврђено је из полиције. Они су били на мотору швајцарских регистрација који се… »

Две особе погинуле, седморо повређено код Бачког Градишта

Н1 Инфо 16.07.2017
У саобраћајној несрећи на путу Нови Сад - Бечеј јутрос око 2 сата две особе су погинуле, а седам је повређено, јавила је Радио-телевизија Србије. У судару два путничка аутомобила погинули су 20-годишња девојка и мушкарац… »

Шабић: Сугеришу ми да се кандидујем за градоначелника

Н1 Инфо 16.07.2017
Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић изјавио је да му грађани и политичари често сугеришу да би требало да се кандидује за градоначелника Београда на изборима који се… »

Вулин: Нико нема разлога да сумња у нашу војну неутралност

Н1 Инфо 16.07.2017
Поводом захтева Представничког дома америчког Конгреса да тражи од Министарства одбране извештаје о руско-српској војној сарадњи, министар одбране Александар Вулин каже да нико нема разлога да сумња у неутралност Србије… »

Кнежевић: Штрајк дуго траје, ризик да Фијат пресели машине

Н1 Инфо 16.07.2017
Министар привреде Горан Кнежевић изјавио је да су представници Штрајкачког одбора крагујевачког "Фијата" вратили све што им је "стављено на сто" као опција, и изразио бојазан да би компанија "Фиат Крајслер аутомобили" могла… »

Скуп солидарности са малинарима и радницима у штрајку

Н1 Инфо 16.07.2017
Око 100 грађана окупило се на Тру слободе у Новом Саду на скупу подршке свима у Србији који су у протесту - од радника фабрика до малинара. Протестни скуп организовао је Студентски покрет Нови Сад који је у том граду координисао… »

Преминуо радник повређен у пожару у фабрици у Лучанима

Н1 Инфо 16.07.2017
Радник М.И. (55), који је пре два дана тешко повређен у пожару технолошког отпада у фабрици "Милан Благојевић-наменска" у Лучанима, умро је данас у Војномедицинској академији у Београду, саопштило је Мнистарство одбране… »

Турудић: Фијат одавно донео одлуку да ли остаје у Крагујевцу

Н1 Инфо 16.07.2017
Новинар недељника Време Момир Турудић изјавио је, гостујући у Новом дану, да је одлука Фијата о томе да ли ће наставити производњу у Крагујевцу вероватно већ одавно донета, али се не саопштава. Извор: Н1 "У Крагујевцу већ… »