Извор: Правда архива вести 16.07.2017

Од дилера до педофила: Ухапшено 360 особа у акцији Арес! (видео)

Правда 16.07.2017
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је на конференцији за новинаре да је због више кривичних дела полиција ухапсила 360 особа. Стефановић је рекао да су они ухапшени у полицијској акцији "Арес", као и да… »

Вучић: Ево шта очекујем и тражим у Вашингтону! Ово су кључне теме...

Правда 16.07.2017
Председник Србије Александар Вучић је, у изјави медијима, рекао да данас има састанак са шефом Националне гарде САД, као и Гарде Охаја, са којима ће разгварати о свим нашим заједничким активностима. Биће приче и о војној… »

"Наговарају" га грађани: Родољуб Шабић кандидат за градоначелника Београда?!

Правда 16.07.2017
Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић изјавио је данас да добија сугестије да се кандидује за градоначелника Београда али и да за евентално размишљање о томе има времена… »

Изјава ухапшеног душана: "Хендерсон ме страховито ударио по челу флашом која се распрсла. Све ми се зацрнило..."

Правда 16.07.2017
Душан Ранковић, који је на грчком острву Закинтосу ухапшен под сумњом да је учествовао у убиству Американца Бакарија Хендерсона саслушан је синоћ у грчком суду и задржан је у притвору с правом жалбе у року од пет дана… »

Црногорци се правдају: "Нећемо у рат против Срба и Албанаца!"

Правда 16.07.2017
Црна Гора своје војнике неће упућивати у рат ни против Срба, ни против Албанаца на Косову, изјавио је црногорски министар одбране Предграг Бошковић. Како каже, Црна Гора ће своје војнике ангажовати само у контексту… »

Клинтонов саветник признао: И ми се мешамо Русима у изборе, лично сам био послат да подржим Јељцина! (видео)

Правда 16.07.2017
Бивши саветник неколико америчких председника, од Била Клинтона па до Доналда Трампа, Мајкл Капуто, изјавио је за "Фокс њуз" да је могуће да су се Русија и руска влада мешале у изборе у Америци, као и у другим земљама, исто… »

Ево шта је Вучић рекао о својој "умрлици" која је објављена на Твитеру

Правда 16.07.2017
На Твитеру је објављена наводна "умрлица" председника Србије Александра Вучића, али је у међувремену уклоњена са налога на којем је била постављена. Вучић је на то реаговао да је не само жив и здрав, већ и добре воље… »

Макрон отворено: "Преговори са Путином..."

Правда 16.07.2017
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да су преговори са руским председником Владимиром Путином помогли по питају Сирије. - Сарадња наших специјалних служби на терену подигнута је у односу на потпуно другачији ниво у… »

Нове тензије САД-Иран: Вашингтон захтева од Техерана хитно ослобађање Американаца из затвора!

Правда 16.07.2017
Сједињене Америчке Државе позвале су данас Иран да хитно ослободи америчке и друге стране држављане који су задржани у притвору у тој земљи због, како тврде, измишљених оптужби у вези са националном безбедношћу. Позив… »

Вечита мистерија: Ево зашто Хитлер није покорио Швајцарску

Правда 16.07.2017
Швајцарска је из Другог светског рата изашла непокорена, али не и неокрзнута. Она је опстала као слободна, демократска земља у Европи која је дрхтала под нацистичком чизмом, али је и сарађивала са Трећим рајхом. Тачно је… »