Извор: Правда/Наука & Технологија архива вести 16.07.2017

Милијарде евра за..: Меркел: Не можемо да потрошимо новац који имамо

Правда 16.07.2017
У деловима Немачке постоје препреке кад је реч о капацитетима и плановима за трошење новца, каже канцеларка Ангела Меркел и истиче да тренутно не могу да потроше сва средства. Немачка канцеларка Ангела Меркел одбацила је… »

Побеснели макс: Ово су најпопуларнији аутомобили-бомбе џихадиста (видео)

Правда 16.07.2017
Више десетина аутомобила које је Исламска држава преуредила за самоубилачке бомбашке нападе у Мосулу изложени су након што их је запленила ирачка полиција. Не ради се о напредним војним возилима, него су већина обични… »

РС: Мимо одлуке ОЕБС, из Сарајева нам и даље намећу уџбенике о злочину у Сребреници! Забранићемо их! (видео)

Правда 16.07.2017
У Кантону Сарајево, од следеће школске године креће интензивније изучавање, а из Републике Српске најављују да ће забранити кориштење нових уџбеника. Злочин у Сребреници се тренутно изучава само у појединим деловима… »

Јавио се злослутни гавран америчке политике: Вашингтон ће захтевати од Вучића да прихвати реалност Косова, одбије руски…

Правда 16.07.2017
Професор на америчком Универзитету "Џон Хопкинс" Данијел Сервер сматра да ће главни циљ председника Србије Александра Вучића током разговора у Вашингтону бити да успостави боље, директне односе са новом администрацијом… »

Тензије у СНС: "Изјава Зоране Михајловић..."

Правда 16.07.2017
Председница Скупштине Маја Гојковић изјавила је да није разумела изјаву министарке саобраћаја Зоране Михајловић о транскрипту интервјуа Ане Брнабић. На питање како коментарише случај са стенограмима премијеркиног интервјуа… »