Извор: Ритам града Кг архива вести 16.07.2017

“Искра” обележила први рођендан

Ритам града Кг 16.07.2017
Центар за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом “Искра“, донација Делта фондације граду Крагујевцу, у присуству министра омладине и спорта Вање Удовичића, Александре Јеличић представника задужбинара, Николе… »

Контрола буке и радног времена

Ритам града Кг 16.07.2017
У ужем центру града спроведено је контролно мерење буке у оквиру прве од више планираних акција ванредних инспекцијских надзора, наводе из Градске управе. “У циљу заштите грађана од буке и одржавања комуналног реда… »

Марковић: Држава се препуцава са Штрајкачким одбором ФИАТ-а преко медија

Ритам града Кг 16.07.2017
Председник Штрајкачког одбора крагујевачке фабрике ФИАТ Крајслер аутомобили Зоран Марковић оценио је данас да се надлежни у држави препуцавају са Штрајкачким одбором преко медија уместо да решавају проблеме. “Држава се… »

Раднички убедљив против бившег капитена

Ритам града Кг 16.07.2017
У првој у низу контролних утакмица, фудбалери Радничког 1923 убедљиво су савладали Подриње из Мачванске Митровице, члана петог ранга такмичења, резултатом 9:0. Против тима који са клупе предводи бивши капитен Радничког… »

Миладиновић победник у скоковима у воду

Ритам града Кг 16.07.2017
На међународном такмичењу у висинским скоковима у воду, одржаном на базену СЦ „Парк“ у Крагујевцу, у конкуренцији 16 такмичара победио је Ужичанин Борко Миладиновић, коме је то био шести тријумф на овој скакаоници… »