Извор: Свет плус архива вести 16.07.2017

Ухапшен дечко наше познате певачице

Свет плус 16.07.2017
У великој полицијској акцији ''Арес'' ухапшен је и Мирко Вуковић, дечко наше познате певачице Марине Висковић. Марина Висковић је у дугогодишњој емотивној вези са Мирком Вуковићем, а донедавно је дечка крила од очију… »

Шабан Шаулић открио у каквим је односима са Сашом Поповићем!

Свет плус 16.07.2017
Певач Шабан Шаулић, који је нарушио односе са Сашом Поповићем када је прешао из Звезда Гранда у Пинкове звезде, проговорио је о њиховом односу. - Наши односи никада ни нису били лоши. Саша Поповић је мој и пријатељ… »

О овом бламу ће се дуго причати: Викторија Бекам направила невиђени лапсус

Свет плус 16.07.2017
Викторија Бекам звучно је име у модном свету, међутим, недавно јој се догодио један блам о коме нема сумње да ће се дуго причати. Наиме, директор "Ленд Ровера" Гери Меговер ју је критиковао што је "надувала" своју улогу у… »

Милица Павловић признала: Нисам радила ни једну естетску корекцију на себи!

Свет плус 16.07.2017
Милица Павловић осим што важи за једну од најпопуларнијих младих певачица, сматра се и једном од најпожељенијих жена на јавној сцени, а како је признала на себи није радила ни једну естетску интервенцију. Милица је открила… »

Исповест Јелене Костов разнежила многе: Плакала сам пет сати!

Свет плус 16.07.2017
Јелена Костов недавно је постала мајка, а у једној емисији испричала је и најромантичнији тренутак који јој се догодио, када је запрошена. Популарна певачица не воли јавно да прича о свом животу, али је први пут одлучила да… »

Љуба Перућица признао: Чувам успомену на Александру Пријовић!

Свет плус 16.07.2017
Љуба Перућица гостујући у једној емисији јавно је признао да и даље чува успомену која га веже за његову бившу девојку, Александру Пријовић. Наиме, одговарајући на питања својих колега у емисји "Магазин Ин", Љуба није… »

Дневни хороскоп за 17. јул 2017. године!

Свет плус 16.07.2017
Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш хороскоп за данас на порталу Свет Плус. Ован 21.3.- 20.4. Иритира Вас нечије помало ригидно понашање, јер не волите када се сарадници превише уплићу у Вашу пословну… »

Бивши учесник Фарме се оженио у тајности! ФОТО

Свет плус 16.07.2017
Бивши учесник ријалитија Фарма и велики заводник Марко Вукотић растужио је многе девојке и данас стао на луди камен са дугогодишњом девојком. Марко Вукотић је привлачио велику пажњу припадница нежнијег пола током пете… »

Снима се српски Побеснели Макс са Жарком Лаушевићем!

Свет плус 16.07.2017
Глумци Жарко Лаушевић, Сергеј Трифуновић и Светозар Цветковић, само су нека од звучних глумачких имена која ће на више локација у Бору снимати филм "Воља синовљева", у режији младог редитеља Немање Ћеранића… »

Потресна животна прича: Деми Мур и њене три ћерке победиле зависност! ФОТО

Свет плус 16.07.2017
Иако су остали у пријатељским односима после развода, бивши холивудски пар Деми Мур и Брус Вилис нису успели да својим ћеркама пруже живот какав су хтели. Талула, Скаут и Рамер Вилис на сопственој су кожи осетиле да новац и… »