Извор: Вечерње новости/Хроника архива вести 16.07.2017

Акција Арес Арес одувао и "Шкаљарце" и "Земунце"

Вечерње новости 16.07.2017
Велика акција полиције која је задала нови ударац криминалу у Србији, ухапшено укупно 360 особа; Иза решетака нарко-дилери, припадници кланова, изнуђивачи, трговци нелегалним оружјем, педофили... ПОЛИЦИЈА је у недељу у… »

Трагедија у близини Будве: Двоје Срба погинуло у тешкој саобраћајној несрећи

Вечерње новости 16.07.2017
Две особе погинуле су у суботу око 19.20 сати на локалном путу Трстено-Плоче, недалеко од Будве. ДРЖАВЉАНИ Србије Р. В. и З. И, страдали су у суботу око 19.20 сати на локалном путу између Трстена и Плоче недалеко од Будве… »

Несрећа код Бечеја: Двоје погинулих, седморо повређених, међу њима има и деце

Вечерње новости 16.07.2017
У тешкој саобраћајној несрећи на путу Нови Сад – Бечеј, према Бачком Градишту две особе су погинуле, а седморо је повређено. У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи на путу Нови Сад – Бечеј, према Бачком Градишту две особе… »

Преминуо радник повређен у фабрици "Милан Благојевић-наменска"

Вечерње новости 16.07.2017
Радник фабрике М. И. (1962), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два дана у фабрици „Милан Благојевић – наменска“ у Лучанима, преминуо је данас у Војномедицинској академији. Радник… »

Суђење за смрт Американца на Закинтосу ће бити у Патрасу

Вечерње новости 16.07.2017
Суђење осумњиченима за пребијање на смрт америчког туристе на грчком оствру Закинтос одвијаће се у Патрасу. ЗАКИНТОС - Суђење осумњиченима за пребијање на смрт америчког туристе на грчком оствру Закинтос одвијаће… »

Пуцњава у Врању: Једна особа рањена у ноћном клубу

Вечерње новости 16.07.2017
Мушкарац је тешко рањен у пуцњави која се ноћас догодила у клубу "Драма" у Врању. Како су за РТС рекли у Полицијској управи у Врању, на мушкарца је пуцано из кратежа, а он је са тешким телесним повредама превезен у… »

Сахрањен амерички туриста који је убијен на Закинтосу; Ранковићу одређен притвор

Вечерње новости 15.07.2017
Амерички туриста Бакари Хандерсон, који је претучен на смрт на грчком острву Закинтос, сахрањен је данас у свом родном граду Остину, у америчкој савезној држави Тексас. Амерички туриста Бакари Хандерсон, који је претучен… »

После ужаса на новом Београду и Раковици: Стручни тимови за кризне ситуације

Вечерње новости 16.07.2017
Породичне трагедије у две београдске општине намећу системску промену рада Центара за социјални рад. Ана Најман: Те екипе имале би времена и знања да за сваки појединачни случај праве решења. ДВЕ мајке и једно дете убијени… »

Хорор у Новом Пазару: На градилишту нађени посмтрни остаци неколико особа

Вечерње новости 15.07.2017
Радници који раде на изградњи нове зграде Хитне помоћи у Новом Пазару нашли су посмртне остатке неколико особа. Радници који раде на изградњи нове зграде Хитне помоћи у Новом Пазару нашли су посмртне остатке неколико особа… »