Региони архива вести 16.07.2017

Драма у драми: Младић упуцан кратежом

ОК радио 16.07.2017
У ноћи између суботе и недеље дошло је до пуцњаве у дискотеци „Драма“ у Врању, у којој је тешко повређен Б. С. (33). Драган Стаменковић, портпарол врањске полиције потврдио је да је на Б.С. пуцано из скраћене… »

Две особе ухапшене због оружја

Југ пресс 16.07.2017
ВРАЊЕ Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су у Врању две особе због основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа. Код… »

Пожари у Сувој реци и на Шпитаљском гробљу

Југ пресс 16.07.2017
ЛЕСКОВАЦ У два пожара, који су јуче избили у Лесковцу, није било повредјених али је причињена знатна материјална штета. У насељу “Сува река” изгореле су две шупе а на још две куће делови кровова. Како ЈУГпресс сазнаје… »

Искра обележила први рођендан

иКрагујевац 16.07.2017
Центар за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом “Искра“, донација Делта фондације граду Крагујевцу, у присуству министра омладине и спорта Вање Удовичића, Александре Јеличић представника задужбинара, Николе… »

Министарство одбране Србије: Умро повређени радник из фабрике у Лучанима

Слободна Европа 16.07.2017
Радник М.И. (55), који је пре два дана тешко повређен у пожару технолошког отпада у фабрици "Милан Благојевић-наменска" у Лучанима, умро је у недељу у Војномедицинској академији у Београду, саопштило је Мнистарство одбране… »

Доминацију ужичких "ласти" гледао и Радомир Антић

Глас Западне Србије 16.07.2017
Ужице - Престо старог железничког моста и Ђетиње под њим, на ужичкој Плажи, освојили су скакачи из Ужица, "дозволивши" конкуренцији да из њиховог града од шест могућих однесе два пехара. На 26. скоковима са… »

Филмска акција полиције у Нишу, нема информација ко је лишен слободе

Нишке вести 16.07.2017
Према тврдњама очевидаца, у кафић је ушло десетак припадника полиције, по њиховим претпоставкама жандармерије, а цео плато је такође био опкољен. Ова сцена изазвала је панику међу Нишлијама па су многи од њих одмах… »

Киша прекинула Друм Дум фестивал

Југ пресс 16.07.2017
ЛЕСКОВАЦ Друге вечери ДДФ програм је само делимично одржан, јер је киша упропастила жељу организатора и публике за добрим проводом. Програм је каснио, у једном тренутку је изгледало да ће све бити у реду, почео је наступ… »

Дедина гаража, место где најмлађи стварају (ФОТО)

Нишке вести 16.07.2017
На идеју да направе једно такво место на ком настају права мала уметничка дела, дошли су Нина и Милан Спасић када им се пре пет година родио син Доротеј. Љубав према радионици Нина гаји још од малих ногу, слушајући приче… »

Грађани сакупљају потписе: Прокупље рекло не извршитељима!

Курир 16.07.2017
ПРОКУПЉЕ - Одзив грађана Прокупља у акцији „Живи зид“ коју сроводи покрет „Народна јака Србија“ је одличан, а за укупно шест сати у два дана сакупљено је више од хиљаду потписа. Председник овог покрета Игор… »