Извор: Политика/Хроника архива вести 23.07.2017

Пронађено беживотно тело у Житорађи, увиђај у току

Политика 23.07.2017
У селу Житорађа код Владичиног Хана је пронађено беживотно тело особе са повредама које су задобијене за живота, а највероватније су нанете из ватреног оружја, речено је Тањугу из МУП-а. Како је саопштено, увиђај је у… »

Возач погинуо приликом слетања аутомобила са пута

Политика 23.07.2017
КРАЉЕВО - У саобраћајној несрећи на старом путу Краљево - Чачак погинула је једна особа, док је друга лакше повређена. „Душко П. (38) из Чачка, погинуо је јутрос у саобраћајној несрећи у Самаилима на старом путу… »

Младић тешко рањен у кафићу на Дедињу

Политика 23.07.2017
У Београду је у суботу увече на Дедињу рањен младић, а догодиле су се две саобраћајне незгоде од којих је једна била са тешким повредама, рекла је Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура. Према њеним речима, у 22.51 на… »

Две особе страдале на Ибарској магистрали код Богутовца

Политика 23.07.2017
КРАЉЕВО - Две особе су страдале у саобраћајној несрећи на делу Ибарске магистрале између Ушћа и Јерининог града, код Богутовца, а како је Тањугу речено у МУП-у, несрећа се догодила данас у 12.40. Сударили су се цистерна… »

У Коштунићима велики пожар захватио храстову шуму

Политика 23.07.2017
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - У селу Коштунићи код Горњег Милановца данас је избио пожар великих размера који је захватио близу 50 хектара храстове шуме и ниског растиња и примакао се кућама. „Пожар се шири невероватном брзином… »

Удружење тужилаца: Предложени кандидати могу да буду бирани

Политика 23.07.2017
Поводом прошлонедељне одлуке Уставног суда Србије да суспендује примену Правилника за избор заменика јавних тужилаца који се први пут бирају до коначне одлуке о иницијативи за утврђивање незаконитости тог Правилника… »

У реду за наногвицу

Политика 23.07.2017
У Србији је тренутно 526 људи под оваквим електронским надзором. – Наногвица је довољно, али због недостатка повереника који контролишу издржавање казне у кућном затвору неки осуђеници морају да чекају ред. У кућним… »