Извор: ИнфоКГ архива вести 09.08.2017

Град позива приватне вртиће на уговор о учешћу у накнади дела трошкова боравка деце

ИнфоКГ 09.08.2017
Градска управа за ванпривредне делатности расписала је Јавни позив за закључивање уговора о учешћу града Крагујевца у накнади дела трошкова боравка деце у предшколским установама чији је оснивач друго правно или физичко… »

Код 17 приватника посао за 22 лица

ИнфоКГ 09.08.2017
Код 17 послодаваца радно ангажовање добиће 22 лица на основу поднетих пријава за субвенције за запошљавање незапослених из категорије теже запошљивих лица у 2017. години, по заједничком конкурсу Националне службе за… »

Ђаци ОШ "Станислав Сремчевић" од септембра у лепшим учионицама, обнова прави уштеде школи

ИнфоКГ 09.08.2017
У циљу уштеде енергије, у Основној школи "Станислав Сремчевић" у Крагујевцу у току су радови на замени столарије, унутрашњег осветљења и унапређење система даљинског грејања, чија је укупна вредности 22,5 милиона… »

Претпоследња контрола у корист фудбалера Радничког

ИнфоКГ 09.08.2017
У претпоследњој провери у припремном периоду пред почетак нове сезоне у Првој лиги Србији, фудбалери Радничког победили су на Чика Дачи истоимењака из Пирота, резултатом 1:0. Погодак на мечу постигао је Петар Гавровић у… »

Залихе крви танке, позовите све даваоце које знате: И Крагујевачки шампиони у акцији

ИнфоКГ 09.08.2017
Банка крви у крагујевачкој Трансфузији је "танка" ових дана, па се позивају сви добровољни даваоци да помогну да ситуација буде боља. Стање још увек није алармантно, кажу из Трансфузије, али требало би да је боље. Август је… »

Најјачи трансфер у историји футсала у региону: Бразилац из Барселоне и Каирата појачао Економац

ИнфоКГ 09.08.2017
Играч који иза себе има три титуле у УЕФА Футсал Купу, играње у бразилској репрезентацији и клубовима какви су Барселона и Каират, Игор Рафаел Лима де Соуза, појачао је редове Економца. "Изузетно сам срећан због дочека и… »

КЦ Крагујевац обезбеђује 30 професионалаца, ускоро видео надзор и паник-тастери

ИнфоКГ 09.08.2017
Увођење мера за подизање безбедности медицинара, започето прошле године, још траје. КЦ Крагујевац обезбеђује 30 професионалаца. Још има установа које немају ни портире, пишу Новости. Мере за већу безбедност здравствених… »

Трио Свети: Марко Ђорђевић, Васил Хаџиманов и Бранко Тријић у СКЦ-у

ИнфоКГ 09.08.2017
Трио Свети, који чине Марко Ђорђевић, Васил Хаџиманов и Бранко Тријић, наступиће вечерас од 22 сата на Летњој сцени Студентског културног центра. Марко Ђорђевић и Васил Хаџиманов упознали су се на Беркли колеџу… »