Извор: Бета видео архива вести 18.08.2017

Михајловић: Имамо 12 милиона више возила на ауто-путу кроз Србију ове године

Бета видео 18.08.2017
ПРЕДЕЈАНЕ - Потпредседница Владе Зорана Михајловић је рекла да је поносна на извођача, подизвођаче и њихове раднике, на Коридоре Србије и Путеве Србије, јер су показали како може да се ради на најтежем градилишту у Европи… »

НАСА лансирала последњи сателит за праћење

Бета видео 18.08.2017
КЕЈП КАНАВЕРАЛ - НАСА је данас лансирала последњи сателит за праћење и комуникацију и тако комплетирала мрежу. Крај једне ере је наступио пошто је узлетео сателит ``ТДРС-М``, тринаести и последњи део Сателитске мреже за… »

Михајловић и Вучић обишли градилиште у Предејану

Бета видео 18.08.2017
ПРЕДЕЈАНЕ - Потпредседница Владе Зорана Михајловић и председник Србије Александар Вучић посетили су градилиште Предејане - поцетак асфалтирања прве деонице на овом делу коридора 10. (покривалице)… »

Почела изградња новог производног погона Теклас Аутомотиве у Владичином Хану

Бета видео 18.08.2017
БЕОГРАД - Турска компанија Теклас Аутомотиве, добављач индустрије аутомобила, почела је данас изградњу новог производног погона у Индустријској зони у Владичином Хану. Полагању камена-темељца присуствовао је председник… »

Вучић најавио долазак нових турских инвеститора

Бета видео 18.08.2017
ВЛАДИЧИН ХАН - Председник Србије Александар Вучич је најавио да ће турски инвеститори ускоро отворити фабрике у Житорадји и Лебану и оценио да је важно да се Србија равномерно развија и да људи остају да раде у својим… »

Вучић: Теклас ће ускоро запослити још 500 људи

Бета видео 18.08.2017
ВЛАДИЧИН ХАН - Председник Србије Александар Вучич је рекао да Теклас сада у Владичином Хану запољашљава 360 радника, а да очекује да ускоро буде запослено још 500 људи, а да до 2020. године укупно буде 1.500 радника.… »

Вучић: Радници Текласа ће добити 13. плату

Бета видео 18.08.2017
ВЛАДИЧИН ХАН - Председник Србије Александар Вучич је истакао да је за раднике Текласа добра вест што ће добити 13. плату и што им је послодавац обезбедио добре услове за рад.… »

Вучић: Теклас пример за друге послодавце

Бета видео 18.08.2017
ВЛАДИЧИН ХАН - ``Теклас показује другачији однос према радницима, што је пример и за друге послодавце``, рекао је председник Србије Александар Вучић и додао да је данас у фабричком кругу почела изградња рекреативног… »

Стефановић у разговорима са грађанима

Бета видео 18.08.2017
СТАРА ПАЗОВА - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић у разговору са грађанима. (покривалице)… »

Стефановић: МУП жели да приближи рад полиције грађанима

Бета видео 18.08.2017
СТАРА ПАЗОВА - „Управо кроз пројекат „Полиција у заједници“ Министарство жели да приближи грађанима рад полиције. Данас смо разговарали са грађанима Старе Пазове, дружимо се са њима и кроз презентацију свих видова… »